Lijnders kom med en oppdatering på Trent og Thiago

Scouseren er i rute til å rekke Tottenham-kampen.

En ny uke med to Liverpool-kamper er godt i gang, og første stopp er en hjemmekamp mot Leicester i ligacupen.

I anledning onsdagens kamp stilte Pep Lijnders opp på pressekonferansen før oppgjøret på Anfield, og assistenttreneren kom med gode nyheter angående Trent Alexander-Arnold.

– Han trente med oss i går (mandag), men kun i sirkeløvelse og i ballbesittelsesspill med motpress. Han var veldig god. Du merker umiddelbart at han er tilbake, selvfølgelig. Han trener med laget, men morgendagens kamp kommer for tidlig, sa nederlenderen til pressen.

24-åringen har ikke vært på banen for Liverpool siden Aston Villa-kampen tidlig i september. Mye tyder på at han vil være klar til lørdagens toppkamp mot Tottenham.

LEDET LAGET: Liverpools høyreback bærte kapteinsbindet i Virgil Van Dijks fravær.

LEDET LAGET: Liverpools høyreback bærte kapteinsbindet i Virgil Van Dijks fravær.

Lijnders benyttet anledningen til å rose Joe Gomez, som har vikariert som høyreback i Trents fravær.

– Vi må gi et kompliment til Joe Gomez, for den rollen er ikke enkel. Han spiller den på sin egen måte, men var likevel mye inne sentralt. Det var utrolig bra, for han erstatter en av verdens beste backer. Det viser mye av hva stallen vår har å tilby, når slike ting er mulig å få til.

Pressen fikk også en oppdatering angående Thiago, som ennå ikke er tilbake i full trening. Spanjolen har vært gjennom en hofteoperasjon og har ikke vært i spill siden 26. april.

– Vi savner Thiago og hans klasse i laget. Han er på god vei (til å bli skadefri), og rehabiliteringen går bra. Det er det viktigste for øyeblikket, sa assistenten.

Foruten den nevnte duoen stiller Lijnders og Jürgen Klopp opp med en skadefri førstelagsstall mot Leicester. Vi krysser fingrene for at det vedvarer.

Liverpool får besøk av Leicester i den tredje runden av ligacupen. Kampen sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay fra 20.45 onsdag.

– Vi vil gjøre endringer på laget, men vi spiller ikke slike kamper for å gi debuter

Vi fulgte Pep Lijnders' pressekonferanse:– Vi vil gjøre endringer på laget, men vi spiller ikke slike kamper for å gi debuter

Liverpools assistenttrener Pep Lijnders har kommet med siste nytt før Leicester-kampen.

Guardiola-assistent, spillerflukt og toppen av Championship – et «nytt» Leicester-lag er klar for å sjokkere Anfield

Kveldens motstander:Guardiola-assistent, spillerflukt og toppen av Championship – et «nytt» Leicester-lag er klar for å sjokkere Anfield

14 spillere har forsvunnet fra klubben, og en ny italiensk trener er på plass.

Innsikt 26.sep 13:27