Se høydepunktene herLiverpool opp på andreplass etter uavgjort i Nord-London, mens nedturen fortsetter for Chelsea

Det ble spilt tre kamper samtidig som Liverpool seiret over West Ham United på Anfield. Her kan du se høydepunktene fra de kampene.

Samtidig som Liverpool tok en kontrollert seier over West Ham United, pågikk det tre andre kamper. Spesielt oppgjøret mellom Arsenal og Tottenham var interessant med tanke på tabellsituasjonen.

Arsenal tok ledelsen etter 25 minutter etter et selvmål av Christian Romero, før Heung-Min Son utlignet like før hvilen.

Etter pausen tok hjemmelaget Arsenal tilbake ledelsen etter scoring av Bukayo Saka på straffe, før Son nok en gang utlignet etter en stor tabbe av Jorginho.

Poengdelingen betyr at Liverpool nå kun har Manchester City foran seg på Premier League-tabellen før møtet med Tottenham neste helg.

Under kan du se høydepunktene.

Chelsea-nederlag

Mauricio Pochettinos Chelsea sto kun med en seier og fem poeng før oppgjøret mot Aston Villa søndag ettermiddag, og klarte ikke å øke den beholdningen mot Unai Emerys menn.

Kampens eneste scoring kom etter 73 minutter da Ollie Watkins lurte et skudd forbi Chelseas målvakt Robert Sanchez. Resultatet betyr at Chelsea ligger på 14. plass, mens Aston Villa klatrer til 6. plass.

Brighton opp i ryggen på Liverpool

Roberto De Zerbis Brighton har fortsatt i samme stil fra forrige sesong, og er i skrivende stund et av ligaens beste lag. Søndag ettermiddag var det Bournemouth som sto på motsatt banehalvdel.

Det var bortelaget Bournemouth som startet best, og tidligere Liverpool-spiller Dominic Solanke sendte sørkyst-laget i føringen etter 25 minutter.

Brighton hadde imidlertid ingen problemer med å snu kampen, og vant til slutt 3-1 etter scoringer av Milos Kerkez (Selvmål) og Kauro Mitoma (x2).

Resultatet betyr at Brighton er oppe på 3. plass på tabellen.

Szoboszlai var overalt da Liverpool seiret over solide West Ham

Spillerbørs Liverpool-West HamSzoboszlai var overalt da Liverpool seiret over solide West Ham

Ungareren har imponert stort i starten av Liverpool-karrieren og fortsatte det strålende spillet mot West Ham søndag ettermiddag. Her er vår spillerbørs etter kampen.