Nå er Origi tilbake i Premier League

Divock Origi ble klar til slutt – 01.40 i natt.

Tidlig fredag ble det meldt at Liverpool-helten Divock Origi kom til å sette seg på et fly mot London for å fullføre en overgang til Premier League, der klubbene Burnley, Fulham og Nottingham Forest alle var på spissjakt.

Kl. 01.40 natt til lørdag kom bekreftelsen fra Nottingham Forest om at det var de som hadde sikret seg belgieren fra AC Milan.

– Divock returnerer til Premier League for å ytterligere styrke stallen vår. Vi ønsket å ha flere alternativer i angrep, og Divock hjelper oss utvilsomt med det. Vi ser frem til å ønske ham velkommen til oss på Trentside, sa fotballsjef Ross Wilson i Forest i pressemeldingen.

Klubben la ut denne meldingen fra Origi selv da overgangen var formelt i orden:

Opsjon på kjøp

Fabrizio Romano skriver at Forest dekker hele spillerens lønn den kommende sesongen. Forest har sikret seg en opsjon på kjøp, og kan gjøre avtalen permanent for så lite som 3,8 millioner pund.

AC Milan hentet ham som kjent gratis som Bosman-spiller i fjor sommer. Det har ikke gått slik verken den italienske klubben eller Origi håpet på San Siro, der han scoret to mål på 36 kamper forrige sesong. 26 av kampene kom som innbytter, og han fullførte kun 90 minutter i to kamper hele forrige sesong.

Spilleren skal etter planen presenteres på søndag.

Liverpool møter Nottingham Forest på Anfield 29. oktober, og på City Ground i Nottingham 2. mars. Da kan det bli møte med to tidligere kraftspisser på topp, med Taiwo Awoniyi som den andre med en fortid i Liverpool.

En skulle tro også Everton og Jordan Pickford har sjekket kalenderen for når det blir møte med Divock. Det skjer 2. desember og 20. april…

Gravenberch får trene i dag, men må vente på debuten

Liverpools 12. nederlandske spillerGravenberch får trene i dag, men må vente på debuten

Ryan Gravenberch får trent med lagkameratene i dag, men så blir det en stund til neste gang. Han er klubbens 12. nederlender.

Curtis Jones er friskmeldt igjen – bør han starte? Og hva med Nunez?

Sett opp ditt lagCurtis Jones er friskmeldt igjen – bør han starte? Og hva med Nunez?

Hvem bør starte mot Aston Villa?

Velg lag 02.sep 11:45