Navnerettighetene til Melwood er solgt

AXA prydet nå navnet til begge Liverpools treningsanlegg.

Tidligere i år ble det kjent at Liverpool FC kjøper tilbake sitt gamle treningsanlegg Melwood, med den hensikt at det skal bli kvinnelagets nye hovedkvarter. Laget flyttet inn tidligere i september og har nå begynt å trene fast på det historiske anlegget. 

I samme slengen har klubben også utvidet samarbeidet med AXA, som har kjøpt navnerettighetene til anlegget. Nå heter det «AXA Melwood Training Centre». Fra før trener herrelaget og akademiet på AXA Training Centre i Kirkby. 

– Det er fantastisk å se at vårt samarbeid med AXA utvides. Det viser at de forplikter seg både til kvinne- og herrelaget og dermed følger våre verdier rundt mottoet «One Club», sier kommersiell direktør Ben Latty i Liverpool FC til klubbens nettsider

I tillegg til å være det nye hjemmet til Liverpool FC Women, vil Melwood også benyttes til arrangementer i regi av LFC Foundation, og det skal fremdeles også være plass til Robbie Fowler sitt akademi. Der har ungdommer trent og gått på skole siden klubben flyttet ut for snart tre år siden. 

Liverpool FC Women sesongåpner med bortekamp mot Arsenal neste helg. 

Se treningsbilder fra Melwood for første gang på nesten tre år

Se treningsbilder fra Melwood for første gang på nesten tre år

Sophie Roman Haug og Liverpool FC Women er i gang med sin nye treningshverdag på historiske Melwood.

Matt Beard ser frem til en ny treningshverdag på historiske Melwood

Matt Beard ser frem til en ny treningshverdag på historiske Melwood

LFC Women flytter snart inn på sitt nye treningsanlegg.