Nesebrudd for Liverpools nye norske landslagsspiss bare dager før sesongpremieren

Liverpool FC Women starter sesongen sin på søndag.

Søndag skal Liverpool FC Women til Emirates Stadium i London for å møte Arsenal Women, i en kamp der det det nærmer seg 50 000 solgte billetter.

Det er sesongens første kamp for de røde, som før denne sesongen har forsterket laget med den norske landslagsspissen Sophie Román Haug.

Men i midtuken før første serierunde er det landslagspause, der Norge har spilt borte mot Portugal i Nations League. Der gikk det tøft for seg for Liverpools nye spiss.

Trolig nesebrudd

Kampen var bare to minutter gammel da Román Haug kolliderte med Portugals målvakt Ines Pereira, melder VG

De kolliderte og slo hodene sammen etter en duell i boksen. Ifølge VG er det trolig snakk om et kutt og et brudd i nesen.

– Hun er litt skjelven og «shaky», men hun tar det bra. Nå skal hun til en øre-nese-hals-avdeling, så får vi høre hva de sier og ta det derfra, sier lege Magnus Myntevik til NRK.

På TV-bildene så det ikke bra ut.

Norge tapte kampen 3-2.

Vi krysser fingrene for at det ikke er alvorlig, og at Román Haug blir spilleklar til den tøffe bortekampen mot Arsenal, som er en av de store tittelfavorittene i FA Women’s Super League.

Draktbrenning, polititrøbbel og jobbtilbudet fra Liverpool

Draktbrenning, polititrøbbel og jobbtilbudet fra Liverpool

«Pausepraten Dokumentar»: I den andre delen av «Historien om Bill Shankly» hører vi om Shanklys første møte med manageryrket, og hvordan han endte opp i Liverpool FC.

Podcast 26.sep 09:52
– Ingen er i nærheten av hans status på The Kop

– Ingen er i nærheten av hans status på The Kop

Tre The Kop-favoritter, råskap og spillere som har gjenoppstått er blant det vi snakker om i denne ukens podcast.

Podcast 26.sep 16:40