Se høydepunkteneNye tap for Chelsea og Newcastle

Premier League-runden er i full gang. Søndag spiller Liverpool.

Den fjerde Premier League-runden er godt i gang. Fredag kveld vant West Ham borte mot Luton Town, og lørdag har det fortsatt med enda flere dramatiske kamper.

Sheffield United - Everton 2-2

Mål Sheffield United: Archer ’33, Pickford (selvmål) ’45
Mål Everton: Doucoure ’14, Danjuma ‘55

Sheffield United og Everton sto med tre strake tap og uten scorede mål før de møttes på Bramall Lane, og det ble underholdende. Til slutt endte kampen 2-2, og «the Blades» var farlig nære å stikke av med alle tre poengene dypt inne på overtiden. Jordan Pickford, treverket, Pickford igjen og treverket, gjorde at lagene delte poengene.


Chelsea - Nottingham Forest 0-1

Mål Nottingham Forest: Elanga (48)

Chelsea ble overraskende slått 1-0 av Nottingham Forest på Stamford Bridge. Det var den tidligere Liverpool-spilleren Taiwo Awoniyi som gjorde forarbeidet, og svenske Anthony Elanga scoret mål like etter pause. Chelsea har slått alle rekorder når det kommer til pengebruk, men sliter med å finne veien til mål…

Manchester City - Fulham 5-1

Mål Manchester City: Alvarez '31, Ake '45, Haaland '58, '78, '90
Mål Fulham: Ream '33

Manchester City spilte ingen god førsteomgang, men da de etterhvert tok ledelsen igjen fikk de det veldig enkelt mot et Fulham-lag som spilte uten Joao Palhinha etter at hans overgang til Bayern München gikk i vasken. Erling Braut Haaland scoret hattrick.

Burnley - Tottenham 2-5

Mål Burnley: Foster '4, Brownhill '90
Mål Tottenham: Son '11, '63, '66, Romero '45, Maddison '54

Tottenham fortsetter oppturen sin under sin nye manager Ange Postecoglu, og lørdag vant de 5-2 borte mot Burnley etter hattrick fra Hueng-min Son.

Brentford - Bournemouth 2-2

Mål Brentford: Jensen '7, Mbuemo '90
Mål Bournemouth: Solanke '30, Brooks '77

Brentford og AFC Bournemouth spilte uavgjort 2-2, i en kamp der den tidligere røde Dominic Solanke scoret mål.

Brighton - Newcastle 3-1

Målscorere Brighton: Ferguson '27, '65, '70
Målscorere Newcastle: Wilson '90

Brighton fortsetter å imponere, og lørdag klatret de til fjerdeplass på tabellen ved å slå Newcastle United 3-1. Brighton var best i alt, anført det 18 år gamle irske stjerneskuddet Evan Ferguson. For Newcastles del betyr dette at de har tapt tre strake kamper, etter at de startet sesongen så bra med å knuse Aston Villa 5-1 og innta tabelltoppen.

Liverpool på søndag

Premier League-runden fortsetter søndag.

Søndag skal det spilles tre kamper. Kl 15.00 er det Crystal Palace - Wolverhampton og Liverpool - Aston Villa. Liverpools kamp vises på TV3+ og Viaplay.

Kl. 17.30 er det Arsenal - Manchester United.