LagoppstillingenQuansah får sin første start for førstelaget!

Disse 11 skal spille mot Wolves.

Liverpool reiser til Molineux for tidligkampen etter landslagspausen – og Jürgen Klopp har hatt noen utfordringer med lagoppstillingen.

Trent Alexander-Arnold ble ikke spilleklar etter hamstringskaden han fikk mot Aston Villa for to uker siden, Virgil van Dijk har fått en kamp ekstra suspensjon etter utvisningen sin mot Newcastle, mens Thiago Alcantara løper igjen – uten at han blir spilleklar her. Conor Bradley som er klubbens eneste rendyrkede backup som høyreback bak Alexander-Arnold er også skadet, og vil være ute til november med et stressbrudd i ryggen.

Det er én stor overraskelse på laget, og det er at 20 år gamle Jarell Quansah starter sin første Liverpool-kamp. Han har to kamper som innbytter så langt denne sesongen. Ibrahima Konaté returnerte til full trening på torsdag, og sitter på benken.

Ellers merker vi oss at Alexis Mac Allister og Alisson Becker er de to eneste med lang reisevei i landslagspausen som starter, og at Darwin Nunez og Luis Diaz sitter på benken fra start etter deres lange reiser. På benken sitter også Ryan Gravenberch, som kan få debuten sin i dag. En som ikke er på benken er Ben Doak. Han vil kanskje kunne forvente seg noen minutter borte mot LASK på torsdag når Europa League-gruppespillet starter.

Med kapteinen og visekapteinen ute, er det Andy Robertson som i dag bærer kapteinsbindet, i det som er hans 200. kamp for de røde.

For Wolves kommer Hwang Hee-chan inn på laget, og Jeanricner Bellegarde får sin debut. Av spillerne som startet sist er det Pablo Sarabia og Fabio Silva som settes på benken.

Dette er lagoppstillingen

Liverpool: Alisson, Gomez, Quansah, Matip, Robertson, Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Salah, Gakpo, Jota

Innbyttere: Kelleher, Endo, Konate, Diaz, Nunez, Elliott, Tsimikas, Gravenberch, Bajcetic

Wolverhampton: Sa, Smeedo, Kilman, Dawson, Ait-Nouri, Gomes, Lemina, Bellegarde, Hwang, Cunha, Neto.

Innbyttere: Bentley, Doherty, Traore, Silva, Bueno, Kalajdzic, Doyle, Sarabia, Toti

Wolverhampton - Liverpool har avspark kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.