– Salah får for lite anerkjennelse for sine målgivende

Det er over 30 år siden forrige gang en Liverpool-spiller leverte målpoeng i samtlige av de fem første ligakampene.

– Du kan komme opp med unnskyldninger med at gutta reiste verden rundt og sånne ting, men til syvende og sist må du være klar til å spille kampen. Det tok oss 45 minutter å komme inn i det, sier Andy Robertson til Peter Crouch etter kampslutt på Molineux.

– Wolves var det bedre laget. De skapte de beste sjansene, satte oss under press og vi gjorde for mange feil. Men i andre omgang, vi kom ut, endret formasjonen noe, gikk til en slags 4-4-2 og jeg synes det virket, startet å dytte folk mye høyere i banen.

Liverpools kaptein for dagen synes seieren til slutt var helt fortjent, men før han scoret ledermålet i det 85. minutt kunne det se ut som nok en frustrerende tidligkamp.

– Vel, jeg scorer ikke så mange mål, så det er alltid fint å score. Selvsagt visste vi at de er raske på kontringer fra hjørnespark, så vi måtte være på vakt. Jeg vet Mo alltid kan finne pasningen så jeg tenkte bare at jeg like gjerne kunne gå inn der. Heldigvis, satte jeg den inn. Jeg er henrykt over målet, det var åpenbart viktig for oss å komme foran.

Salah skapte sjansene og satte rytmen

Ballen fra Mohamed Salah var perfekt vektet, slått med yttersida av foten.

– Jeg synes han gjorde nok en veldig god prestasjon i andre omgang, slik vi alle gjorde. I første omgang synes jeg ikke vi var helt på.

– Men når det er sagt, han får trolig kun anerkjennelse når han scorer nå, noe som er litt urettferdig. Jeg synes han fikk to målgivende i dag og han fikk oss tilbake i kampen.

Skikkelig jetlag for Liverpool etter landslagspausen, før interessante Klopp-grep ristet liv i maskineriet

Kampkommentar Wolverhampton - Liverpool: Skikkelig jetlag for Liverpool etter landslagspausen, før interessante Klopp-grep ristet liv i maskineriet

De røde landet til slutt en fortjent seier, etter å ha kommet skjevt ut fra hoppkanten for den første omgangen var rett og slett fæl.

Kommentar 16.sep 16:26
Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Spillerbørs og folkebørs etter Wolves - Liverpool 1-3Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Det var en seier som satt langt inne!

Kommentar 16.sep 15:31

Noen vil hevde at Salah fikk/burde fått tre målgivende, for det var han som la ballen til side for Harvey Elliotts skudd (før det var innom et Wolves-bein). Uansett er egypteren den første Liverpool-spilleren med målpoeng i alle de fem første ligakampene siden John Barnes i 1990/91.

– Han skapte sjansene for oss og i andre omgang var han veldig god og satte trolig tempoet for oss.

Etter et overgangsvindu som ble avsluttet med mye Saudi/Salah-fokus, var det godt å se 31-åringen la beina og prestasjonene tale for seg. Det førte Liverpool til en midlertidig tabelltopp. Begge deler smakte 13:30 på en lørdag.