Scoret sitt første mål etter langtidsskaden

U21-laget tok en solid seier, og blant målscorerne var Paul Glatzel.

Liverpool U21 - Wolves U21 2-0 (1-0), Premier League 2: Tidligere denne uken skrev liverpool.no om overraskelsen i Premier League-troppen til de røde, Paul Glatzel. 22-åringen ble registrert fordi han er homegrown, men må nok belage seg på U21-fotball denne høsten.

Der gjorde han sakene sine bra da Liverpool tok imot Wolves i Premier League 2 søndag. Glatzel la på til 2-0 i andre omgang og bidro til at tre poeng ble igjen på akademiet i Kirkby. Scoringen er den første etter langtidsskaden som holdt ham ute i nesten et år, og som ødela fjorårets låneopphold i Tranmere.

Før pause hadde kaptein Tom Hill lagt grunnlaget med sin 1-0-scoring. Med et mål i hver av omgangene kontrollerte Barry Lewtas sitt lag inn seieren, og kronet en flott uke etter den historiske første seieren i EFL Trophy mot Morecambe tidligere i uken.

Mot slutten av kampen kom for øvrig en gammel kjenning inn da Jay Spearing fikk noen flere minutter for U21-laget. Han er trener på akademiet, men kan spille som en av fem overårige spillere i kamptroppen. Det er sjelden Liverpool fyller opp den kvoten.

En som har noen år igjen før han er i den kategorien, er Carter Pinnington. Den 16 år gamle midtstopperen har vært med på å holde nullen i begge kampene denne uken.