Slik beskriver Szoboszlai det fantastiske langskuddet

22-åringen har raskt blitt en favoritt blant supporterne.

Dominik Szoboszlai har på rekordtid blitt en favoritt blant Liverpools supportere, og i går kveld viste han igjen hvorfor.

Ungareren ble sendt på banen av Jürgen Klopp like etter timen, og fem minutter senere blåste han ballen i vinkelen bak en sjanseløs Jakub Stolarzcyk i Leicester-buret.

Slik beskrev han perlescoringen etter kampslutt:

– Det var veldig spesielt. Jeg vet ikke om det var det min beste scoring, for jeg har scoret mye fine mål på landslaget og i Salzburg. Men det var definitivt blant de beste, sa han til liverpoolfc.com.

Szoboszlais fantastiske mål fra gårsdagen:

Ser allerede mot Tottenham

Mot Leicester spilte Szoboszlai og Liverpool sin fjerde strake 3-1 kamp, og samtlige har endt i seier. I tre av dem har de røde også havnet bakpå etter svake åpninger på kampene.

– Helt siden jeg kom, har vi alltid startet på samme måte, å ligge under 0-1. Men hver gang, i hver eneste kamp, har vi vist en god reaksjon. Det spiller ingen rolle hvem som er på banen eller hvem som kommer inn, vi jobbet som et lag, og til slutt har vi alltid tre poeng. Nå er vi også klare for neste runde.

Gårsdagens seier markerer også den syvende strake, og det er ingen tvil om at Liverpool er i kjempeform og i en vanvittig flytsone for øyeblikket. Da kommer også spørsmålene om målet for sesongen.

– Vi kan ikke begynne å se langsiktig nå. Selvfølgelig vil vi aldri tape kamper, men vi må være realistiske. Vi ser frem til Tottenham nå, og planen er å ta med oss tre poeng, fortsetter ungareren.

I opptakten til gårsdagens ligacup-kamp valgte Virgil Van Dijk å rose sine lagkamerater i sin spalte i kampprogrammet. Szoboszlai er veldig enig i nederlenderens kommentarer.

– Vi har unge spillere og eldre spillere med erfaring som kan hjelpe dem. Vi er virkelig et lag, en stor tropp, og alle er klare til å jobbe, sa 22-åringen.

Unge Jarell Quansah leverte en målgivende pasning, og Ryan Gravenberch spilte en flott kamp. Også Wataru Endo fikk endelig vist seg frem etter en svak åpning på sesongen.

– De spilte en svært god kamp. Resultatet i første omgang var ikke det vi ønsket, men slikt skjer. Det viktigste er hvordan vi reagerer og hvordan vi angriper andre omgangen. Vi scoret et flott mål, med Cody (Gakpo), som spilte en god kamp. Det samme gjorde Ryan (Gravenberch), Endo og Quansah. Det viser at vi trenger alle, avsluttet han.

Jones svarte på Klopps spørsmål, og Szoboszlai svarte da Anfield ropte «skyt»

Kampkommentar Liverpool - Leicester: Jones svarte på Klopps spørsmål, og Szoboszlai svarte da Anfield ropte «skyt»

Jürgen Klopp fant kanskje både løsningen på «Trent-problemet» og en trussel mot lavtliggende lag.

Kommentar 27.sep 23:19
Viser at han absolutt er god nok til å kunne bidra for dette laget

Spillerbørs etter Liverpool - LeicesterViser at han absolutt er god nok til å kunne bidra for dette laget

3-1 er tydeligvis et resultat vi skal bli vant med! Dette var moro.

Kommentar 27.sep 22:41