«Stabilitet er det viktigste vi ser etter nå»

Les hva Jürgen Klopp skriver i kampprogrammet før hjemmekampen mot West Ham.

Liverpool er tilbake på Anfield for første gang på tre uker, og det betyr at Jürgen Klopp har fått anledning til å skrive i kampprogrammet igjen. Her kan du lese hva han skriver før møtet med West Ham. Teksten er hentet fra liverpoolfc.com.

«Jeg har sagt flere ganger at jeg elsker dette laget, og jeg tror de fem første kampene i Premier League har gitt supportere anledning til å føle det samme». 

«I en klubb som Liverpool er det ikke slik at man bare kan sette pris på et lag som er mot slutten av sin reise. Man må gjøre det når det begynner. Alle kan se at det ikke er perfekt og at vi må bli bedre. Det vil kanskje også komme øyeblikk der det er vanskelig å beholde troen, men forhåpentligvis vil fansen se hva vi ønsker å oppnå og hva vi er kapable til å få til».

Finne stabiliteten

«For å ha potensial må du ha egenskaper, og det er det mye av i dette laget. Laget har også vist i åpningen at de ikke gir seg uten kamp, og det er en kvalitet som er veldig god å ha. Kombinasjonen av dette er ikke så verst. Så, selv om det er tidlig i sesongen, er nøkkelen nå å bygge videre på de lovende tingene vi har vist, og å finne mer stabilitet».

«Stabilitet er det viktigste vi ser etter nå. Jeg gjentar meg selv, men dette er et nytt lag og man kan ikke kalle seg stabile så tidlig. Men det som er positivt er at vi har plukket opp bra med poeng i denne tidlige fasen. Jo fortere vi kan bli stabile, jo bedre blir det, og jo mer tro får vi på det vi holder på med».

«Seieren over Wolves forrige helg var et flott eksempel på det jeg snakker om. Det var et veldig bra resultat, og vi leverte en strålende andre omgang der vi spilte veldig bra fotball og scoret tre flotte mål. Det var mye å sette pris på, men samtidig kan vi ikke se bort fra første omgang. Det tillater vi ikke. Vi tar med oss lærdommen fra det dårlige og fra det gode. Det er eneste måten å jobbe på».

Stor respekt for Moyes

«I dag møter vi et lag og en manager jeg har stor respekt for. Det de oppnådde forrige sesong da West Ham og David Moyes vant et europeisk trofé var et bevis på den gode jobben han har gjort i klubben. Davids kunnskap, erfaring og rutine viste seg gjennom hele sesongen, og belønningen de fikk i finalen i Praha var fullt fortjent».

«Så jeg ønsker David, hans støtteapparat og spillere velkommen til Anfield vel vitende om at de vil gi oss en ordentlig kamp, spesielt fordi vi vet at West Ham har startet sesongen som de avsluttet den forrige. I likhet med oss gjorde de noen endringer i sommer, men det har ikke ødelagt rytmen - snarere tvert imot».

«Vi vet hva vi møter - et lag med sterk mentalitet, mye kvalitet, en klar måte å spille på, bra drivkraft og med smaken av suksess. De kunne ikke ha vært en farligere motstander».

20 år, 70 kamper og en håpløs rekke på bortebane

20 år, 70 kamper og en håpløs rekke på bortebane

David Moyes er en respektert og erfaren manager. Men borte mot topplag har de siste 20 årene vært et sørgelig kapittel.

Innsikt 23.sep 12:06
Ligaens kanskje giftigste høyrefot har gjort West Ham enda farligere

Ligaens kanskje giftigste høyrefot har gjort West Ham enda farligere

James Ward-Prowse har fått en pangstart på West Ham-karrieren.

Innsikt 23.sep 19:04