U21-gutta tok sin første seier på 12 forsøk – og den var solid!

League Two-klubben Morecambe fikk bank av Liverpools unggutter.

Morecambe - Liverpool U21 0-3 (0-3)

Liverpool U21 startet EFL Trophy-sesongen tirsdag kveld, og leverte en solid prestasjon mot League Two-klubben Morecambe.

Barry Lewtas startet med et sterkt lag, inkludert Bobby Clark, Marcelo Pitaluga, James McConnell, Melkamu Frauendorf og Calum Scanlon. Samtlige var en del av førstelagets pre-season i sommer.

Hjemmelaget kom best i gang, og produserte flere sjanser i åpningskvarteret, men det var de unge røde som tok ledelsen. Musialowski, som ble ryktet bort i sommer, scoret etter et forarbeid av Frauendorf.

Seks minutter senere stod det 2-0, og denne gangen var det Calum Scanlon som fikk æren av å sette ballen i mål. Et veldig, veldig flott mål, ifølge Echo-journalist Ian Doyle. Clark og Frauendorf var involvert i opptakten til målet.

Fem minutter senere smalt det i tverliggeren til Pitaluga i Liverpool-buret, før Bobby Clark la på til 3-0 like etter. En omgang med flere sjanser til begge lag endte 3-0 til gjestene fra Merseyside.

Bobby Clarks 3-0 mål:

Det skjedde lite i det første kvarteret etter pause, og Liverpool var solide i forsvarsspillet. Utover kom det sjanse på sjanse til Morecambe, men vertene klarte ikke å få ballen i nettet.

De røde holdt ut resten av kampen, og kan dermed reise hjem med en god følelse på spillerbussen.

Før dagens kamp hadde ungguttene prøvd seg i 12 EFL-Trophy kamper uten seier, før de endelig vant i kveld.

U21-gutta møter Blackpool (21. oktober) og Barrow (7. november) senere i høst. Et eventuelt sluttspill sparkes i gang etter nyttår. Finalen, som Conor Bradley og Bolton vant i fjorårets sesong, spilles på Wembley.