– Vi er ikke stabile ennå, men hvordan skal vi kunne være det?

Jürgen Klopp var stolt over hvordan laget hans reagerte etter den svake førsteomgangen.

Det var alt annet enn imponerende det Liverpool viste før pause på Molineux, da de lå under 1-0 og vertene kunne ha scoret flere.

Heldigvis gjorde Jürgen Klopp noen taktiske grep, og det var et annet Liverpool-lag som kom på banen etter pause.

Ifølge Andrew Beasley, som har bedre oversikt over Liverpools resultater gjennom historien enn de aller fleste, var dette første gang på 25 år at Liverpool kom tilbake og vant med to mål i en kamp der de lå under 0-1 til pause. Det skal tas med at de røde for snart 19 år siden lå under 0-2 mot Fulham, og vant 4-2.

Det viktigste er at Liverpool viste en helt annen mentalitet og evne til å komme tilbake her enn de har gjort på en stund.

– Vanligvis lærer du ting som dette om laget ditt først litt senere i sesongen. Vi har åpenbart lært ganske raskt, og ganske tidlig. Vi er ikke stabile ennå, det er vi ikke. Med alle endringene vi har gjort til nå og igjen for dagens kamp, hvordan kan vi være stabile? Jeg ber ikke om det. Jeg ber om at vi skal prøve alt, og at vi skal ta det neste steget og slike ting. I den første omgangen gikk det ikke, men i andreomgangen skjedde det, og det er til veldig stor hjelp, sa Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

Må ikke skje mot Everton

Nå skal det spilles seks kamper på tre uker før det igjen er landslagspause. Etter den kampen venter det ny lørdagskamp med tidlig avspark, og den gang er det Everton som kommer. Da må Liverpool levere en bedre førsteomgang.

– Det er selvsagt alltid til hjelp å snu kamper uansett når i sesongen det skjer. At vi ikke bør havne i den posisjonen så ofte er også helt klart, men i dag var det helt greit. Du må spille så bra som du kan, og slik jeg så det kunne vi bare ikke spille bedre før pause av ulike grunner, sier Klopp.

– Jeg har allerede opplevd det noen ganger nå med hvordan det er etter at du har hatt tøffe uker og når spillere kommer tilbake. Du håper alltid at det ikke skal være slik, men noen ganger kan det skje. I den første omgangen trengte vi tid til å få i gang beina, og vi må sørge for at det ikke skjer neste gang, for etter neste landslagspause møter vi Everton. Men reaksjonen vår var av topp klasse, sier han.

Liverpools neste kamp kommer på torsdag. Da er det første kamp i gruppespillet av Europa League, og LASK er motstander.

Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Spillerbørs og folkebørs etter Wolves - Liverpool 1-3Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Det var en seier som satt langt inne!

Kommentar Lør. 16.09. 15:31
Skikkelig jetlag for Liverpool etter landslagspausen, før interessante Klopp-grep ristet liv i maskineriet

Kampkommentar Wolverhampton - Liverpool: Skikkelig jetlag for Liverpool etter landslagspausen, før interessante Klopp-grep ristet liv i maskineriet

De røde landet til slutt en fortjent seier, etter å ha kommet skjevt ut fra hoppkanten for den første omgangen var rett og slett fæl.

Kommentar Lør. 16.09. 16:26