City-spilleren kan debutere for Wolves

Gary O’Neil har kun én mann på skadelisten.

Lørdag skal Liverpool møte Wolverhampton på Molineux. De ledes nå av Gary O’Neil, som startet sin managerkarriere som assistent for Barry Lewtas i Liverpools U23-lag så sent som for tre år siden.

Han mistet jobben i Bournemouth etter å ha reddet plassen med dem forrige sesong, men fikk seg ny jobb i Wolves da Julen Lopetegui forlot Wolves i sommer.

Før møtet med Liverpool på lørdag har han en nesten full tropp å velge fra. Den eneste spilleren som er ute er Joe Hodge, en 20 år gammel defensiv midtbanespiller som skadet seg for to uker siden.

– Guttene er på et godt sted. «Hodgey» er fortsatt ute, men resten av gruppen er bra. Det er et par som kom tilbake sent, og hadde sin første dag på trening igjen på fredag, men når det kommer til skader så ser vi bra ut, sa O’Neil på sin pressekonferanse.

City-spiller kan debutere

En som kan få debuten sin mot Liverpool er Tommy Doyle. Han gikk fra City på «deadline day» da Matheus Nunes gikk motsatt vei. Han er en spiller som var med Curtis Jones og Harvey Elliott da England vant U21-EM i sommer.

– Tommy Doyle har spilt i en treningskamp her og følte seg bra. Han har ikke spilt så mye fotball siden EM, men vi prøver å få ham klar nok til å være med i kamptroppen til i morgen, og det er positivt, sier han.

Doyle er en midtbanespiller som har vært City-spiller siden han var åtte, og har vært på utlån i Hamburger, Cardiff og Sheffield United før låneavtalen til Wolves som kan gjøres permanent for 4,3 millioner pund til sommeren. City har også sikret seg hele 50 prosent fra et eventuelt videresalg.

LEDER WOLVES: Gary O'Neil er nå Wolverhamptons manager.

LEDER WOLVES: Gary O'Neil er nå Wolverhamptons manager.


– Vi har noen spørsmålstegn, slik jeg er sikker på at alle managere har, om noen av guttene som har reist veldig langt, med hvor bra de har klart å restituere seg og om de er klare til å spille igjen – spesielt med tidlig avspark. Men jeg gleder meg til kampen. Vi spiller hjemme, foran våre supportere, mot et av de største lagene i England og det er alltid spennende, sier han.

Forsvarsspilleren Santiago Bueno er en annen som kan få spilletid. Han kom på «deadline day» fra Girona for 10 millioner pund.

Imponert over Liverpool

O’Neil har latt seg imponere over det Liverpool har vist så langt denne sesongen.

– Liverpool har vært veldig imponerende denne sesongen, og de har forbedret seg mye fra forrige sesong med strukturen deres. Vi har sett alle kampene deres fra denne sesongen, og de ser veldig bra ut, så dette blir selvsagt en tøff kamp for oss, sier han.

– Det kommer til å bli en tøff test. Vi har en god kampplan som vil tillate oss å være aggressive når vi er klare for det, og vil la oss ha gode perioder med ballen. Jeg gleder meg til å se hva guttene kan få til, sier han.

Wolverhampton - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.