– Jeg tenkte ikke et sekund på at dette var min siste bortekamp

Jürgen Klopp var rørt etter hyllesten han fikk av de reisende supporterne, men det var først etter kampslutt på Villa Park.

Et par minutter inn i gårsdagens kamp mot Aston Villa kunne nok de fleste høre at Jürgen Klopp-sangen runget utover Liverpool-svingen på Villa Park.

«I'm so glad that Jurgen is a Red. I'm so glad he delivered what he said...», om igjen og om igjen og om igjen, men etter kampslutt kunne Liverpool-sjefen bekrefte at han ikke hadde fått hyllesten med seg.

– Jeg er åpenbart mer profesjonell enn jeg trodde, for alt fokuset mitt lå på hva som skjedde ute på matten. Jeg tenkte ikke et sekund på at dette var min siste bortekamp. Jeg hadde ingen film som gikk inne i hodet mitt, ingenting, startet Klopp.

Han fikk riktignok med seg ropene fra tribunen da 3-3-kampen til slutt var over. Da tok tyskeren seg ekstra god tid, og ropene rørte ham tydelig.

– Jeg har alltid likt det, og det gjorde jeg i dag også, men jeg føler bare ikke at det er den siste gangen. Bortesupporterne har alltid vært helt utrolige, og de har reist etter oss i alle årene. Det har vært et fantastisk forhold! Jeg prøver alltid å vise min takknemlighet, og i dag viste også spillerne det med å spille god fotball, fortsatte han.

Ungguttenes sesong

Det var kanskje en perfekt avslutning på Klopps bortekamper med Liverpool da Harvey Elliott, med god hjelp fra Villa-keeper Emi Martinez, fikset 1-0, før Jarell Quansah stanget inn sitt første Premier League-mål på 3-1. Arne Slot tar over et mannskap med mye talent til sommeren...

– Jeg får bare lov til å se det positive av det. Hvis jeg skulle vært med neste år også, måtte jeg tenkt på hva som ikke gikk så bra også, men slik er det ikke for meg i kveld.

– Det er interessant at Harvey (Elliotts) navn dukket opp i spørsmålet, for han er allerede i sin fjerde sesong med oss. Han har vært her en stund, og det begynner å bli en stund siden han var en av våre beste spillere. Jarell (Quansah), Conor (Bradley), James McConnell, Bobby Clark, til og med Kaide Gordon, selv om han har vært ute lenge nå. Stefan Bajcetic. Grunnlaget er der, sammen med de største kanonene.

Situasjonen i Liverpool kunne vært helt annerledes nå som en av klubbens største managere forlater klubben, men for Klopp har det alltid vært viktig å gi de røde videre på en god måte. Den følelsen sitter nok mange med, selv om det åpenbart er flere ting som kan forbedres.

– Nye påvirkninger hjelper alltid laget. Vi gjorde det vi kunne, og hvis vi kunne gjort noe bedre, ville vi sannsynligvis gjort det. Nå er vi kommet der vi er, og slik er det, avsluttet Klopp.

Unggutten kronet prestasjonen med sitt første ligamål, for en «gave» Klopp etterlater seg

Spillerbørs og folkebørs etter Aston Villa - Liverpool: Unggutten kronet prestasjonen med sitt første ligamål, for en «gave» Klopp etterlater seg

Kampen oppsummerte i stor grad Liverpools sesong, en sesong som også kan huskes som gjennombruddet til Jarell Quansah.

Kommentar 13.mai 23:02
Klopps siste bortekamp endte med uavgjort, neste stopp - tårevått farvel

Kampkommentar Aston Villa - Liverpool:Klopps siste bortekamp endte med uavgjort, neste stopp - tårevått farvel

Liverpool ledet lenge på Villa Park, men rotet det bort på slutten etter et vanvittig trykk fra Aston Villa i andreomgang. Dermed endte Jürgen Klopps siste bortekamp
3-3.

Kommentar 13.mai 23:35