Angriper Liverpool har blitt linket til flere ganger er på markedet - nå har Chelsea tatt kontakt

Da Liverpool skulle hente en angriper i 2020 var Lille-spilleren høyt på listen. Nå kan det gå mot Premier League-overgang for spilleren.

Da Liverpool skulle hente en angriper etter Premier League-triumfen i 2020, var det fire spillere som tronet øverst på ønskelisten - Timo Werner (den gang RB Leipzig), Ismaila Sarr (den gang Watford), Jonathan David (den gang Gent) og Diogo Jota (Wolves).

Valget falt til slutt på Diogo Jota, som på tross av skader har vist seg å være et godt kjøp for Liverpools del. Timo Werner og Ismaila Sarr ble for kostbare for de rødkleddes del, og klubben har nok ikke angret på avgjørelsen om å ikke gå for dem. 

David på sin side ønsket lovnader om spilletid som den regjerende mesteren ikke kunne gi, og derfor ble også han utelukket. Fire år senere ser det ut til at han kan ende i Premier League. 

Til Chelsea?

Lørdag skrev troverdige David Ornstein i The Athletic at canadiske David kan være på vei til Chelsea. London-klubben skal ha vært i samtaler med angriperens representanter. 

Lilles president Oliver Letang har uttalt at spilleren er til salgs, og med kun ett år igjen av kontrakten kan han være tilgjengelig til en gunstig pris. 

DUELL: Mac Allister og David møttes i Copa Americas første kamp.

DUELL: Mac Allister og David møttes i Copa Americas første kamp.

Siden overgangen til Lille i 2020 står angriperen med 84 mål på 183 kamper, med et snitt på omlag ett mål i annenhver kamp. 

Kan Liverpool kuppe avtalen?

Ettersom dette er en spiller de rødkledde tidligere har vært interessert i, er det ikke utenkelig at Richard Hughes og co følger med på utviklingen. 

Klubben har tidligere vist at de ikke er fremmed for å kuppe avtaler. Det mest kjente eksempelet er nok da Tottenham ble enige med Porto om en avtale for Luis Diaz i januar 2022, og Liverpool kom inn fra siden og sikret seg colombianeren. 

Det er nok heller ikke utenkelig at en angrepsspiller er ønsket til riktig pris. Diogo Jota sliter med vedvarende skadeproblemer, mens Darwin Nunez, Luis Diaz og Cody Gakpo alle har slitt med sluttproduktet denne sesongen. Samtidig blir ikke Mohamed Salah yngre. 

David kan bekle de fleste rollene i angrepet, betegnes av Transfermarkt som like god med begge føtter og har kun mistet tre kamper med skade de siste fire sesongene. 

Robertson ut med skade og ut av EM da Szoboszlais håp ble reddet på overtid

Robertson ut med skade og ut av EM da Szoboszlais håp ble reddet på overtid

Andy Robertson og Skottland er ute av EM. Dominik Szoboszlai og Ungarn lever videre med et tynt håp.

– De kritiserte meg for det samme

– De kritiserte meg for det samme

Luis Suarez har nok en gang snakket varmt om Darwin Nunez.