Konaté slo ned ryktene om en overgang til PSG

Ibrahima Konaté har fått med seg den mulige interessen, men virker ikke videre interessert.

PSG-prosjektet under eierskap av Qatar har så langt ikke blitt den store suksessen de håpet på da oppkjøpet ble et faktum for over ti år siden. De har til gode å vinne Champions League til tross for enorm pengebruk og mange stjernespillere i stallen. 

Nå går de for en litt annen tilnærming. I stedet for å jakte de største stjernene, ønsker de heller å fylle laget med franske spillere, helst fra Paris. En spiller som da kan være av interesse er ifølge fransk presse Liverpool-stopper Ibrahima Konaté. Det har hovedpersonen selv fått med seg.

– Jeg så noe om det, ikke spør meg om det, sa en lattermild Konaté på besøk i RMC sin podcast, ifølge Liverpool Echo

– Det å høre at PSG er interessert er ikke noe jeg tenker på, for jeg har ikke hatt noen samtaler med dem. Jeg konsentrerer meg om det som skjer på banen og EM. Jeg har to år igjen av kontrakten med Liverpool og trives veldig godt der, så det er der hodet og tankene mine er.

Forlengelse med Liverpool?

25-åringen ser likevel at det er en viss logikk i at PSG skulle vært interessert. 

– Det er fordi jeg er født i Paris. Jeg har seks storebrødre, og minst fire eller fem av dem heier på PSG. Vi har sett mange kamper sammen, og de tok meg ofte med på stadion. Men jeg er fornøyd med den reisen jeg har hatt, sier han.

I stedet for en overgang kan det bli en forlengelse av kontrakten med Liverpool i sommer. Konaté har nå fullført tre år av femårskontrakten han signerte etter overgangen fra RB Leipzig i 2022, og han er nok en av prioritetene til sportsdirektør Richard Hughes i sommer. 

Mirror skriver at Konaté tidligere har sagt at han har sett for seg å spille for PSG en gang i løpet av karrieren, men at det ikke er noe han tenker på for øyeblikket. 

Mot slutten av sesongen ble franskmannen redusert til tredjevalg på stopperplass bak Virgil van Dijk og Jarell Quansah. På landslaget virker han å ha tillit hos landslagssjef Didier Deschamps, og det skal bli spennende å se hvordan han leverer i sommerens EM i Tyskland.

Dette er mennene Arne Slot tar med seg til Liverpool

Dette er mennene Arne Slot tar med seg til Liverpool

Klubben har flere roller som må fylles etter at store deler av støtteapparatet forsvant ut døra med Jürgen Klopp.

Innsikt Lør. 01.06. 16:13
I dag har Arne Slot og flere andre sin første offisielle arbeidsdag i Liverpool FC

I dag har Arne Slot og flere andre sin første offisielle arbeidsdag i Liverpool FC

Den nye epoken er offisielt i gang.

Nyheter Lør. 01.06. 09:14