Klopp tror på suksess når den tidligere Liverpool-spilleren tar over Dortmund

Nuri Sahin er kun 35 år når han tar over UEFA Champions League-finalisten, men Jürgen Klopp har stor tro på dette prosjektet.

Nuri Sahin var på lån i Liverpool under Brendan Rodgers i 2012/13, det var den sommeren Fabio Borini, Joe Allen, Oussama Assaidi, Daniel Sturridge og Philippe Coutinho entret Anfield.

Hans siste klubb var tyrkiske Antalyaspor, som han forlot vinteren 2023. Sammen med sin tidligere Borussia Dortmund-lagkamerat Sven Bender, gikk han ikke i trenerteamet til Edin Terzic i BVB.

Nylig ble 35-åringen offentliggjort som Terzics etterfølger som hovedtrener i Dortmund. De har det med å slippe til unge trenere i Tyskland. 

Hilsen fra Klopp

Sahin er født i Tyskland, men representerte Tyrkia på landslagsnivå. Han var i Dortmund-systemet fra 2001, med et utlån i Feyenorrd i 2007/08, frem til han ble hentet til Real Madrid av José Mourinho sommeren 2011.

Som vi vet var Jürgen Klopp Dortmund-trener i årene 2008–2015. Onsdag har han kommet med en hilsen til sin tidligere elev.

På Instagram har Klopp lagt ut et bilde av han og Sahin, med teksten: 

«For akkurat 16 år siden var min første dag i BVB09 og i dag tar du roret - ønsker deg mye suksess min enn, det vil bli stort».

I dagens Dortmund-stall finner vi blant andre norske Julian Rygerson. Kaptein er en viss Emre Can, som var Liverpool-spiller 2014-2018.

Liverpool mister ikke Mohamed Salah eller Wataru Endo til OL

Liverpool mister ikke Mohamed Salah eller Wataru Endo til OL

Duoen ser ut til å få en full preseason med sin nye trener.

Nyheter Ons. 03.07. 11:05
Klopp har gitt sitt første intervju etter at han forlot Liverpool

Klopp har gitt sitt første intervju etter at han forlot Liverpool

Tyskeren har kommet med sine spådommer for EM og Copa America.

Nyheter Man. 01.07. 10:53