– Han er en merkelig fotballspiller

To store snuoperasjoner denne uken. Her er vår ferske podcast.

Søndagen var vi vitne til en vanvittig snuoperasjon av Liverpool mot Tottenham. Onsdag var vi vitne til en vanvittig snuoperasjon av Liverpool mot Arsenal. Liverpool gir aldri opp uansett hva som skjer. Og ikke bare det, de lar seg ikke slå heller.

I denne episoden av The Kopite Podcasten snakker Torbjørn Flatin og Arve Vassbotten om eimen av magi over Liverpool, ungguttenes prestasjoner, Oxlade-Chamberlains langskudd og hva er det med Divock Origi som gjør at han avgjør kamper gang på gang?

Mot Tottenham fikk vi se noe av den beste fotballen i år, vi diskuterer midtstoppersituasjonen, Keita-skaden, laget mot Aston Villa og Genk, og hvordan skal det bli plass til kvartfinalen på kalenderen?

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.