Bli med å støtte 23 Foundation:Eksklusive signerte effekter til jul?

Det nærmer seg jul og hvis du ønsker signerte Liverpool-effekter fra 23 Foundation til jul må du handle raskt.

11. nov 2019 kl 21.14 Tore Hansen kopl4

Supporterklubben har jobbet med Jamie Carraghers 23 Foundation over mange år. I dag kommer over halvparten av inntektene fra nordmenn. Det er vi stolte av.

Det nærmer seg jul og vi mange er ute etter spesielle presanger. Dette er også en tid av året hvor 23F har ekstra stor pågang av mennesker som trenger ekstra støtte. Bruk derfor gjerne 23F hvis du likevel skal kjøpe signerte effekter. Husk at du samtidig støtter en god sak.

Trent Alexander-Arnold:
Trent Alexander-Arnold:  Trent har signert mange drakter til inntekt for 23F.

Det er Mike Lepic som drifter det daglige rundt denne organisasjonen og han kan også kontaktes på mail hvis dere skulle være noe som er uklart i forbindelse med kjøpet/støtten. Ta kontakt med ham direkte for kjøp av Trent-drakten. Den koster£275 pluss porto. For flere detaljer kontakt: [email protected]

På de siste 10 årene har 23 Foundation delt ut over en million pund til enkeltmennesker og familier som sliter med en vanskelig hverdag, sykehus og organisasjoner. De jobber tett med LFC Foundation og Marina Dalglish Foundation.

Roger.JPG
SteveH.JPG
jamicecarragher_0737.JPG
smicer_istanbul.JPG
Gerrard3.jpg
garcia_istanbul.jpg

Har du innspill til journalisten?
[email protected]