Flere turpakker til United og resten av kampene

I forbindelse med at Ving har signert en avtale med LFC ut sesongen har de også fått tilgang til flere billetter, inkludert toppkampen mot Manchester United.

7. nov 2019 kl 15.57 Redaksjon

Vår samarbeidspartner på turpakker, Ving, melder at alt det formelle i forhold Liverpool FC og billetter ut sesongen nå er på plass. Partene har lenge vært muntlig enige om veien videre etter konkursen til Thomas Cook, men en skriftlig avtale ble undertegnet i dag.

Det betyr at alle turene garantert vil bli gjennomført som planlagt, som tidligere antydet. Det er noen hotell som vi ikke lenger kommer til å bruke etter konkursen, men alle reisende har blitt kontaktet av Ving om dette.

Flere turpakker

Avtalen inkluderer også en del ekstra plasser, inkludert toppkampene etter nyttår. Salget av kampene til og med Sheffield United er allerede åpnet og turpakker kan kjøpes her.

Det betyr at ekstraplassene til Manchester United og resten av kampene etter nytt legges ut for salg i morgen, fredag 8. november. De vil selges via denne siden.

UPDATE (kl 11.00): Chelsea er nå helt utsolgt. Det er fortsatt igjen pakker på United og de andre kampene.

Alle billettene er i Vings Anfield Beat Lounge med tilhørende god plassering på seksjon L15/L16 (mellom midtbanen og The Kop).

Bestilt rett fra Thomas Cook?

Mer info om finner du her. Som LFC skriver vil de kun ha mulighet til å assisterende deg med kampbilletten, ikke overnatting eller andre elementer.

Vi understreker igjen at hvis du har kjøpt fotballpakken direkte fra Ving så kan du forholde deg i ro.

Har du innspill til journalisten?