– Hvem av Liverpools tidligere legender ville egentlig fått plass på dette laget?

Her er en ny podcast etter seieren mot Manchester City.

«Å finne ut hvordan man skal slå Klopps Liverpool på Anfield er nå den største utfordringen i fotball», skrev The Times etter at Liverpool hadde slått Manchester City på søndag. Liverpool satte inn et gir vi ikke har fått sett før denne sesongen. Sluttet å sløse bort baller, sluttet å sløse bort sjanser og leverte fra øverste hylle akkurat når de måtte.

Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin diskuterer maktdemonstrasjonen i titteljakten i denne episoden av The Kopite Podcasten.

Hva lyktes Klopp og spillerne spesielt godt med her? Hvorfor sliter Guardiola med å finne oppskriften mot Klopp og hvorfor oppførte han seg som Basil Fawlty? Hvem var de mest betydningsfulle spillerne? Hvorfor gjør Liverpool det så bra mot topplagene? Og vi snakker med The Anfield Wrap om det å nyte øyeblikket som supporter, spesielt når man leder serien og det er så lenge igjen av sesongen.

Og hvem av Liverpools tidligere legender ville egentlig fått plass på dette laget?

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.