KopShopSix Times Collection fra New Balance

Nyheter tilgjengelig for forhåndsbestilling i KopShop.

4. nov 2019 kl 13.50 Arild Skjæveland askjaeveland

New Balance har designet en ny kolleksjon. Six Times Collection, for å feire Liverpools stolte historie i de europeiske cupene. Denne kolleksjonen er i fargen 'pepper red', og er en spesialutgave med klubbmerke som hyller de ikoniske årene i Liverpool FC sin historie. 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 og 2019.

Hos Norges flotteste Liverpool-butikk kopshop.no, finner du som alltid de siste Liverpool-plaggene, og Six Times Collection er ikke noe unntak.

I sortimentet finner du blant annet en skreddersydd kamptrøye for Liverpool FC, i pepper red, treningsklær, fotballartikler, og off-pitch-objekter. Vi tipper at det klør i fingrene, så det er bare å kjøpe!

Forhåndsbestill i dag - produktene er i salg fra 21. november

Har du innspill til journalisten?
[email protected]