Vi har passert 53.000 medlemmer!

Supporterklubben fortsetter å sette rekord og nærmer seg for alvor 1% av Norges befolkning.

Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt. Vi har lenge vært den største supporterklubben her hjemme og nærmer oss altså nå 1 prosent av Norges befolkning i rekkene.

De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Det er imidlertid plass til flere, og dere våre kjære medlemmer er den viktigste kanalen til å spre budskapet. Medlemskapene koster lite, og det gir mye tilbake både til deg som medlem og våre hjertesaker i Liverpool.

Ikke medlem? Meld deg inn her.

Per dags dato har vi 53.183 betalende medlemmer. 52699 av dem bor på norsk adresse. Litt over 12% (6539 stk) er kvinner. Det er også rekord.

Dette er 9495 flere medlemmer enn på samme tid enn i fjor. I tillegg til mange helt nye medlemmer er det også flere som fornyer medlemskapet sitt enn tidligere sesonger.

Liverpool FC er med andre ord fortsatt den klart største klubben i Norge med god margin. Takk til alle som støtter de helrøde fra Anfield!

YNWA!