Får Keegan-besøk i bursdagsgave

Fredag 17. april fyller Kristiansunds største Liverpool-supporter 53 år. Hva passer bedre enn å få besøk av Kevin Keegan i bursdagsgave.

9. des 2019 kl 14.31 Liverpool.no

Roger Hojems kjærlighet til den engelske fotballklubben på Merseyside er godt kjent for dem som følger engelsk fotball på Nordmøre.

– For meg har alltid Kevin Keeganvært den største av alle våre legender, sier Roger Hojem.

Sammen med kompisene i supportergrupperingen Spiceboys har han jobbet i flere år for å få 68-åringen til Kristiansund.

Og 17. april neste år lander han på Kvernberget. Keegan har med seg Davy Wathne som konferansier når 180 gjester skal kose seg med fotballprat, gode historier fortalt av Kevin Keegan og med god mat og drikke.

Hojem er 100 prosent sikker på at det blir stinn brakke.

– Her er det først til mølla. Det blir en magisk kveld, sier Hojem.

Gleder seg

Sparebanken Møre er med på laget som hovedsamarbeidspartner. Banksjef Tore Vevang gleder seg til å være vertskap for Kevin Keegan.

– Jeg har ikke Liverpool som favorittlag, men alle gutta på løkka skulle jo ligne på Keegan. Jeg hadde England-drakt med Keegan på ryggen. Han var den største helten av alle uansett hvilket lag du heiet på, sier Tore Vevang, som har vokst opp med engelsk fotball gjennom tippekampen og utallige kamper sett på TV.

– Vi løp jo rundt med hockeysveis og skulle ligne på Keegan alle sammen, ler Tore Vevang.

– Og det beste er jo at vi ligner i dag også, sier han og ler enda mer når han ser på bildet han holder opp med dagens versjon av Kevin Keegan.

Spiceboys får hjelp fra en rekke bedrifter i Kristiansund for å gjøre festkvelden med Kevin Keegan mulig.

– Vi må huske at Keegan var like populær i Liverpool som The Beatles på 70-tallet. Det sier litt om hvor stort dette er. Det er nesten så jeg ikke kan tro det ennå, sier Roger Hojem.

Påmeldingene er allerede i gang og i løpet av første salgsdøgn gikk det over 100 billetter. Påmeldinger skjer gjennom Vipps. Gå inn på 58 63 06 (kjøp og betal) og betal 990 kroner og du er sikret adgang til en magisk aften med Kevin Keegan og Davy Wathne.

Har du innspill til journalisten?