VM og Minamino i podcasten: Grunnene til at han kanskje tilvenner seg raskere enn andre

Mange har hatt behov for en lang tilvenningsperiode når de har kommet til Klopps system. Det slipper kanskje Takumi Minamino.

19. des 2019 kl 14.39[email protected]LFCSCN

Det går virkelig unna om dagen. Siden forrige podcast - for en uke siden - har Liverpool vunnet mot Watford i Premier League, tapt med tidenes yngste lagoppstilling mot Aston Villa i ligacupen, og gjort akkurat nok til å nå finalen i VM for klubblag. I tillegg har Jürgen Klopp signert ny kontrakt, det samme har James Milner, og Liverpool har kjøpt en ny førstelagsspiller.

I årets siste utgave av The Kopite Podcasten snakker Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin om Takumi Minamino, Klopps nye kontrakt, kampene vi har vært gjennom, Mohamed Salah, Harvey Elliott, Naby Keita, VM for klubblag, og har egentlig den siste uka kostet Liverpool så mye?

Husk å abonnere på oss på Apple Podcast her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]