Presason-spesial av podcasten:– Hos Liverpool og Man City er alt på stell - andre steder er det kaos

Her er første episode av sesong 2 av The Kopite Podcasten.

19. jul 2019 kl 12.46Arve Vassbottenarvaldo

Det er midt i fellesferien her hjemme, og det er få nye ansikter å spore på Liverpool treningsleir i USA. Likevel er det såpass mye å diskutere rundt Liverpool at vi følte det var på tide å fyre i gang den andre sesongen av The Kopite Podcasten.

Arve Vassbotten, Mari Lunde og Torbjørn Flatin snakker om mangelen på nye signeringer, ungguttene i troppen, spillerne som er tilbake etter skade, om dekningen er god nok til å kjempe om gullet, om hvordan Philippe Coutinho ville passet inn i dagens Liverpool og Mignolets situasjon.

Dessuten gir Mari og Torbjørn sin rangering av de de spillerne Liverpool har kjøpt, og som skuffet dem mest.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]