NYTT DESIGN:  Vi prøver ut vårt nye livesenter til kampen mot Burnley.

Sjekk ut vårt nye livesenter

Til kampen mot Burnley lørdag vil du som bruker vårt livesenter under kamp få en helt ny opplevelse.

NTB er kjent for å være blant de aller raskeste på oppdateringer fra kamper, og for å forbedre produktet vårt har vi bestemt oss for å bruke dem til minutt for minutt-oppdateringene også på Liverpool.no.

Samtidig får du nå også oversikten over rundens andre kamper inne i vårt Livesenter, livetabellen er på plass, og det samme er en oversikt over toppscorere og hvem som har flest målgivende i Premier League på ethvert tidspunkt.

Vi håper at disse endringene skal gjøre at du som leser vil oppleve at du raskere får med deg det som skjer også hos oss.

MOBIL:  På mobil kan du finne mer fakta som tabellen, de andre kampene i runden, toppscorere og målgivende-oversikt ved å trykke på fanene øverst. Du kommer alltid tilbake til Liverpool-kampen ved å trykke på den store knappen med Live/referat til venstre.

Har du gitt din karakter?

Samtidig er målet med denne endringen å frigjøre ressurser i redaksjonen slik at vi skal kunne enda bedre stoff etter at sluttsignalet er gått.

I tillegg kommer vår spillerbørs etter kampen som tidligere, og for dere som ikke har lagt merke til det, har vi også der gjort endringer der til denne sesongen.

Vi vet at det er mye meninger om karakteren på spillerne, og at ikke vår børs alltid er fasiten. Derfor kan du som er medlem hos oss også legge inn din egen karakter i Folkebørsen.

GI DIN STEMME:  I sakene vi publiserer med vår spillerbørs, kan du nå også gi din egen vurdering av spillerne. Snittet blir vår «Folkebørs».

Husk for øvrig også at du kan få nyheter og kampoppdateringer på SMS fra oss. Les mer om det her.

Og ønsker du terminlista rett i din egen kalender, slik at du kan planlegge livet ditt rundt Liverpools kamper, finner du en oppskrift på det her.

YNWA!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.10.2019 kl 20:34

Ett skår i gleden for Guardiola

Både Manchester City og Tottenham gjorde jobben i Champions League.

+
22.10.2019 kl 19:46

– Vi er ikke trøtte, men vi må rotere på grunn av skader

Det tette kampprogrammet og rotasjon ble mye diskutert på pressekonferansen.

+
22.10.2019 kl 18:56

Flere turpakker ledig til alle kampene før nyttår

Vings nye avtale med Liverpool FC gjør at vi kan tilby flere turpakker til alle kampene som spilles på Anfield før nyttår.

+
22.10.2019 kl 16:36

– Vi må ha den riktige innstillingen

Klopp og Milner diskuterer morgendagens kamp.

+