Nytt design på Liverpool.no: Vi feirer nyttår med å teste ut annonsefritt for våre medlemmer

Vi feirer nyttår og Everton-seier med å oppdatere supporterklubbens hjemmesider.

Tirsdag formiddag oppdaterer vi Liverpool.no med nytt design, og med det lanserer vi også en stor nyhet.

I en periode vil vi teste ut annonsefrie sider for innloggede medlemmer.

Logg deg inn og annonsene forsvinner

Så hvis du irriterer deg over annonser i artiklene og på forsiden, så er det bare å logge seg inn på Liverpool.no - så vil de forsvinne.

Det vil riktignok være noen få annonser du fortsatt får opp, men dette er kun annonser for våre samarbeidspartnere Ving, KopShop og eventuelt andre aktiviteter fra supporterklubben, som relevante arrangementer for eksempel.

Alt av annonser fra eksterne vil forsvinne fra siden, og vi håper selvsagt dette skal gi en bedre leseropplevelse.

Vi kommer til å teste ut dette i en lenger periode, men kan per nå ikke si hvor lenge og når vi eventuelt gjør det permanent. Dette er selvsagt noe som må vurderes nøye blant annet med tanke på økonomi når den tid kommer.

Nytt design

Designet ellers skal være ganske gjenkjennbart, men med noen nyheter også der.

Det vil blant annet bli mulig å bruke fingeren og swipe et par steder på forsiden for å gjøre spesielt mobilversjonen bedre.

Swipemulighetene vil både komme på terminlista, og på felter med våre innsiktssaker, kommentarer, reisesaker og saker fra Kopite.

Vi har nå også oppdatert livebloggen vår til å bli en oversikt over det som har skjedd de siste 24-timene, der det vil ligge både nyhetssaker og smånotiser så man lett skal få en oversikt.

Vi har nå også lagt inn nattmodus i menyen på det nye designet, for de som ønsker svart bakgrunn på siden.

Mulig publiseringsstopp 9-11

I forbindelse med relanseringen, vil det bli perioder mellom 9-11 tirsdag morgen der vi ikke får publisert som vanlig, men vi håper overgangen skal gå så smertefritt som mulig for leserne og at siden skal være oppe mesteparten av tiden.

Av erfaring vet vi at det alltid blir noen småting som må fikses etter lansering, så vi håper dere har litt tålmodighet med oss gjennom tirsdagen.

Om det skjer det noe stort i tidsrommet der vi ikke får publisert på Liverpool.no, vil vi legge det ut direkte på Facebook-sidene vår. De finner dere her.

Dette arbeidet er første steg mot å også få oppdatert appene våre slik at de blir mer moderne, men det er et arbeid som er noe lenger unna.