Inviterer til Liverbirdsfestival på Gjøvik

Fra 6. til 8. august 2021 skal det arrangeres Liverpoolfestival på Gjøvik.

«Festivalen ønsker å feire og legge til rette og bidra til et enda sterkere felleskap blant Liverpool-supportere, samt selvfølgelig feire en felles kjærlighet for fotballklubben Liverpool FC», heter det i pressemeldingen fra Liverpoolfestival 2021. 

Det er blant annet initiativtakere fra Liverpoolsupportere Gjøvik som står bak festivalen.

«Veldig mye ligger til rette for å lykkes på Gjøvik. Byen er vakker og sommeren på innlandet er kjent for å være fin. Byen er også hjem for en av landets største lokale Liverbirds foreninger, og det er viktig å ha i ryggen. I tillegg har vi fasilitetene, lokale ressurser med kompetanse på å utvikle, organisere og drifte store arrangement og sist men ikke minst er vi en svært entusiastisk gjeng som har masse energi rundt nettopp denne festivalen. Det bobler nesten over!»

Målet er å samle minst 1500 supportere. Her skal det være både Liverpool-legender og artister. Det Betales skal blant annet står på scenen lørdag kveld.

Festivalpassene ligger nå ute til 1290 kroner. Ifølge arrangøren er dette redusert pris i et begrenset antall.

Koronasituasjonen gjør det selvsagt vanskelig å planlegge festival i disse dager, men arrangøren lover pengene tilbake om festivalen ikke kan arrangeres som planlagt.

«Med dagens smittevernrestriksjoner ville vi ikke kunne arrangert festival nå. Hvordan det ser ut i august neste år er det ingen som vet. Vi jobber med utgangspunkt i at verden ser litt annerledes ut og at situasjonen gjør at vi kan gjennomføre. Skulle vi likevel være nødt til å avlyse så er vi forberedt på det. Alle kontrakter, samarbeidsavtaler og annet tar hensyn til at festivalen kanskje ikke lar seg gjennomføre pga. smittevernet. De som kjøper festivalpass skal være helt trygge på at de vil få refundert kostnadene hvis festivalen blir avlyst. Det er viktig for oss, vi har nemlig som ambisjon at dette skal bli en årviss foreteelse og et must for enhver Liverpool-supporter.»

Liverpool supporterklubb er ikke medarrangør av festivalen. Alle spørsmål må rettes via festivalen på liverbirdsnorge.no