Fantasy Premier LeagueOver 9100 er med i supporterklubbens konkurranse. Øystein Bønes har tatt en tidlig ledelse

Også denne sesongen er det en tur til Anfield som er førstepremien.

10. okt 2020 kl 16.28Arild Skjævelandaskjaeveland

Denne sesongen er det rekordoppslutning rundt supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse. Hele 9166 spillere har valgt å melde på sitt lag, og er med i kampen om en tur til Anfield med fly, hotell og kampbillett, når det forhåpentligvis er tillatt å reise igjen neste sesong.

Er du en av de som ikke vil logge inn etter det som skjedde på Villa Park, er det fullt forståelig. Det er mange som blir møtt av minuspoeng på de vanligvis trygge poengsankerne Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson denne gang.

Den spilleren som har kommet aller best i gang, er Øystein Bønes og laget hans «John Aldridge». 80 poeng, til tross for minuspoeng fra to Liverpool-backer i forrige runde, og 335 poeng totalt er nok til 207. plass i verden, og foreløpig topplassering i LFCSCN-ligaen.  

Salah er den nest mest populære

Det er ingen spillere som har vært sikrere kort i Fantasy Premier League siden 2017 enn Mohamed Salah. Han har også startet denne sesongen veldig bra, med 41 poeng på fire kamper.

Han er den nest mest valgte spilleren på spillet, og 43,4 prosent av alle spillere har egypteren på laget. Dominic Calvert-Lewin sin fantastiske form, kombinert med hans gunstige pris, har gjort at han nå er den mest valgte spilleren. 47,9 prosent av alle lag har Everton-spissen på laget.

Alexander-Arnold er valgt av 40,7 prosent, og Virgil van Dijk av 27,6 prosent.

En som nå er i ferd med å bli veldig populær, er Rhian Brewster. Etter at han ble solgt til Sheffield United, er det mange som har latt seg friste av prisen på kun 4,5. Han er valgt av 6,1 prosent. Det betyr at han faktisk er på flere lag enn Sadio Mané, som er valgt av 6,3 prosent…

Har du innspill til journalisten?
[email protected]