Vi ønsker dere alle et riktig GODT NYTT ÅR!

Takk for det gamle – nå ser vi frem mot det nye. Vi vil med dette få ønske alle våre medlemmer et fremgangsrikt nytt år 2021.

31. des 2020 kl 17.22LFCSCN

Vi kunne skrevet mye om det som har skjedd på fotballbanen de siste tolv månedene. Ikke minst det uforglemmelige og historiske ligamesterskapet vi tok hjem i sommer. Nummer 19 i rekken. Spillere i verdensklassen, kanskje tidenes lag, Jürgen Klopp og prestasjoner i verdenstoppen hele veien.

Midt mellom alle disse store prestasjonene ser vi også en klubb med lederskap, ansvar, empati, lune smil og bamseklemmer blant spillere og trenere. Liverpool FC er akkurat der vi vil ha dem. På toppen av alt!

Vi skal ta oss tid til å glede oss sammen med de 11 med liverbirden på brystet. Det er ingen skam i å glede seg over gode fotballresultater samtidig som en pandemi herjer verden.

Men 2020 har først og fremst vært preget av andre ting enn fotball. Mange er hardt rammet, både personlig og økonomisk og har mistet mye. Hverdagen har blitt endret for alle. Det har vi lært mye av.

«Unity is strength» står det på et stort banner på The Kop. Samhold er styrke - både på og utenfor banen. Noe av det beste med 2020 har vært å se supportere være med å vise vei, bidra til dugnaden og hjelpe de som har minst.

Takk til alle dere som har bidratt med ressurser, midler og engasjement til inntekt til de som trenger det mest. Supporterklubben har hatt flere runder med innsamlinger – det har også flere Liverbirdsklubber som løfter de røde frem over hele landet og støtter mange gode lokale saker. Det er vi utrolige stolte over.

Sammen skal vi ta mulighetene som kommer i 2021 med åpner armer og tillate oss å håpe på nye triumfer på fotballbanen også. Men først og fremst skal vi ta vare på hverandre. «Unity is strength».

With hope in our hearts…

Har du innspill til journalisten?