Live-stream med Pål og Torbjørn

Torbjørn Flatin og Pål Christian Møller stiftet supporterklubben for 40 år siden. Nå ser de tilbake på høydepunkter både fra supporterklubbens 40 år lange historie, så vel som høydepunkter fra denne sesongen og ser fram mot at Premier League snart starter opp igjen.

12. jun 2020 kl 10.34 Redaksjon

Vi sender på supporterklubbens Facebook-side søndag, klokken 20.00, og du kan allerede nå aktivere påminnelse i linken til sendinga her.

Sendinga er gratis for alle, men vi samler inn penger for å støtte de tidligere LFC-spillerne som trenger mest hjelp pga. demens, sykdom og store inntektstap under korona-pandemien.

Liverpool-legende, LFC-ambassadør og UEFA-ambassadør Ian Rush har nå satt opp et eget fond for tidligere LFC-spillere. Denne innsamlinga pågår over tre uker, og Ian Rush sin manager Saad Wadia fra Avalon Sports Group sier følgende:

«Ian Rush er veldig opptatt av de tidligere spillerne, i tillegg til supporterne, da de tidligere spillerne har vært så viktige i å bygge klubben. Derfor har Rush opprettet et fond for de tidligere spillerne i Ian Rush Foundation. Liverpool FC er en familie og Ian vil bidra til at vi passer på hverandre og holder sammen. Vi ønsker å takke Hotel Tia, den norske supporterklubben og Liverpool-fansen som er så generøse i hjelpen for å støtte fondet for tidligere spillere. Ian Rush donerer alt uavkortet og skal passe på at pengene kommer til gode de gamle spillerne som trenger det mest».

Kjøp lodd og vinn eksklusive premier

Vi hjelper også vår samarbeidspartner Hotel Tia med å komme seg igjennom flere måneder uten inntekter med mange løpende kostnader og bevaringa av deres arbeidsplasser på Anfield . 

For hver 100 kroner du vippser får du et lodd i trekninga av mange fine premier:
Flott, innrammet Champions League finale-bilde fra Madrid signert av fire av dagens spillere (55x45cm), to signerte Rush-drakter, stort signert Rush-bilde, Hotel Tias LFC-t-skjorter og boka Liverpoolkapteiner signert.

Vinnerne trekkes på Hotel TIAs livestream i forbindelse med Everton-kampen og vil bli tilskrevet.

Du støtter en god sak og kjøper dine lodd her: VIPPS 600312 eller paypal.me/HotelTia

Ikke medlem av supporterklubben?

Er du ikke medlem av supporterklubben, så tegn medlemskap før 21. juni og vær med i trekninga av flotte premier.

Du melder deg inn her.

Har du innspill til journalisten?