Underskriftskampanje mot økt pris på Premier League-fotballenVi har passert 20.000 underskrifter

Supporterklubbene for engelske fotballklubber samler seg nå i en felles underskriftkampanje mot TV2 og prisen på den nye fotballpakka.

Bare på de to siste årene har prisen gått opp med over 80 % uten at rettighetene på Premier League har økt i samme periode. Dette er dramatisk og potensielt svært skadelig for interessen og fotballens fremtid.

Vi håper du blir med å støtte med din underskrift. I oppropet for å beholde dagens pris heter det:

«Jeg krever uendret pris på Premier League!

TV2 har varslet at de øker prisen på Premier League-kanalen med kr 200,- neste sesong. Dette tilsvarer en økning på nesten 30 %.

Begrunnelsen er inkludering av Champions League og La Liga i pakken. Dette mener jeg er uakseptabelt.

Bare på de to siste årene har prisen for å se favorittlaget mitt i Premier League økt med over 80%. 

Jeg krever at TV2 reverserer beslutningen om å lage et nytt produkt som fordyrer abonnementet mitt, og ber dem beholde dagens pris. Jeg ser meg ikke lenger råd til å fornye abonnementet med slike priser».  

Klikk her for å signere underskriftskampanjen

Fotball skal være for alle. Enough is enough!