De utlånte:Nærmer seg en historisk «Double» i Østerrike

Viteszlav Jaros har hatt en vanvittig god vårsesong i Sturm Graz. Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Championship, England

Drømmen om playoff til Premier League levde for Fabio Carvalho, Tyler Morton og Hull før den siste serierunden ble ferdigspilt lørdag. Håpet sluknet riktignok kjapt da Plymouth gikk opp i 1-0, mens West Bromwich, som måtte tape hjemme mot Preston ledet til pause.

Hull tapte til slutt 0-1, mens West Bromwich la på til 3-0 i andre omgang, så sesongen er dermed over for Liverpool-duoen. Nå venter ferie, før de sannsynligvis vil få en sjanse i sommerens pre-season under Arne Slot.

Nathan Phillips og Cardiff tapte 2-5 borte mot Rotherham på sesongens siste dag, men 27-åringen scoret faktisk walisernes første mål. Det går mot et salg av Phillips til sommeren.

Billy Koumetio ble igjen sittende på benken da han så Blackburn holde plassen med en kruttsterk 2-0-seier borte mot ligavinner Leicester. Franskmannen spilte null minutter i Championship.

League One, England

Bolton er i full gang med playoff-kamper, men det er uten Calvin Ramsay. Skotten har ikke vært på banen eller benken siden 1. april.

League Two, England

I likhet med Ramsay, har Harvey Davies mistet plassen sin hos Crewe utover våren. Han var ikke på banen eller benken i den siste serierunden, men vi får se om han dukker opp igjen i playoff-kampene mot Doncaster.

Luke Chambers (Wigan), Luca Stephenson (Barrow), James Norris (Tranmere), Adam Lewis (Newport County) og Luke Hewitson (Stalybridge Celtic) var ferdig med sine sesonger før helgen.

TAPTE: Det blir ingen playoff for Fabio Carvalho, Tyler Morton og Hull.

TAPTE: Det blir ingen playoff for Fabio Carvalho, Tyler Morton og Hull.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg fortsetter å spille en svært viktig rolle i et Mainz-lag som kjemper om å holde plassen i Bundesliga. Helgens kamp endte det med 1-1 mot Heidenheim, noe som betyr at det med all sannsynlighet ikke ender med direkte nedrykk.

Nederlenderens lag ligger likevel på kvalik-plassen med to serierunder igjen. I neste kamp venter Champions League-semifinalist Dortmund.

Bundesliga, Østerrike

Viteszlav Jaros og Sturm Graz tok et nytt skritt mot en historisk ligatittel denne helgen. Det så stygt ut Hartberg tok ledelsen mot ti mann etter 17 minutter, men tsjekkerens lag slo tilbake og tok med seg et 1-1-resultat.

Det mest gledelige var riktignok at RB Salzburg tapte sin kamp borte mot Rapid Wien. Med seier mot LASK i nest-siste serierunde vil Jaros krones som seriemester (og cupmester) i Østerrike. Det vil eventuelt bli klubbens første seriemesterskap siden 2010/11-sesongen.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo vil nok aldri få sjansen i Liverpool, men colombianeren spiller utvilsomt for fremtiden for øyeblikket. I helgen spilte han nye 90 minutter da Burgos tok en solid 3-1-seier borte mot Zaragoza. 24-åringens lag ligger like bak playoff-plassene til LaLiga.

Owen Beck (Dundee), James Balagizi (Kilmarnock), Dominik Corness (Yverdon) er skadet. Jakub Ojrzynski (Den Bosch) var utelatt fra troppen, mens Marcelo Pitaluga (St. Patricks) har endt på benken i Irland.

– Som å komme med sykkel ut på motorveien

– Som å komme med sykkel ut på motorveien

Jürgen Klopp så at det ble et lite temposjokk for Stefan Bajcetic i innhoppet mot Tottenham, men de første minuttene på banen siden september gjorde godt for 19-åringen.

Nyheter Man. 06.05. 14:53
– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det

– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det

Virgil van Dijk sier det ikke er noe nytt å fortelle om kontrakten, men forteller at han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong med ny trener.

Nyheter Man. 06.05. 13:23