Februar

– De kunne ikke spilt i kveld
21.feb 19:54 kopier link– De kunne ikke spilt i kveld

Jürgen Klopp har kommet med en liten oppdatering på status til Darwin Nunez og Mohamed Salah. I den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse kom det frem at duoen hadde kjenning i muskler etter Brentford-kampen på lørdag, og at en måtte ta det «dag for dag og kamp for kamp».

Når lagoppstillingen til onsdagens kamp mot Luton kom, var ingen av de to verken i startoppstillingen eller på benken. Det er ligacupfinale på søndag, så mange vil naturlig nok krysse alt det de har for at de kan spille der.

– De kunne ikke spilt i kveld. Herfra vil vi se hvem som er tilbake på søndag, men det er ikke viktig for øyeblikket, var managerens korte kommentar til Sky Sports sin reporter.

Liverpool - Luton har avspark kl. 20.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Bekreftet: Tuchel ferdig i Bayern etter sesongen
21.feb 10:48 kopier linkBekreftet: Tuchel ferdig i Bayern etter sesongen

Bayern München bekrefter at Thomas Tuchel er ferdig på Allianz Arena etter sesongen.

Den tyske storklubben ligger for øyeblikket åtte poeng bak Xabi Alonsos Leverkusen i Bundesliga.

På mandag meldte Florian Plettenberg, som vanligvis er en troverdig kilde i tysk fotball, at Xabi Alonso er klubbens førstelag til å ta over i sommer.

Han skrev også at Bayern hadde blitt informert om Liverpools interesse for spanjolen, så det kan se ut til å bli en drakamp om signaturen om informasjonen stemmer.

Det er spesielt at tyskerne ønsker å beholde en trener de i prinsippet har gitt sparken. Kampen om ligatittelen er ikke over enda, samtidig som Champions League lever for fullt. Hansi Flick har også blitt linket til sin tidligere klubb.

Ingenting tyder på at Alonso vurderer alternativene sine for øyeblikket. Leverkusen-sjefen trives godt i sin nåværende klubb, men med to store klubber på jakt er det slett ikke usannsynlig at han flytter på seg til sommeren.

Carvalho scoret i veldig sterk Hull-seier
20.feb 23:02 kopier linkCarvalho scoret i veldig sterk Hull-seier

Tirsdag kveld spilte Hull City borte mot Southampton, som har sett ut som laget som skal slå følge med Leicester City opp igjen til Premier League.

Med seier hjemme på St. Mary’s ville Southampton ha klatret opp igjen på direkte opprykk og forbi Leeds United, men slik skulle det ikke gå.

Anass Zaroury scoret 1-0 for Hull etter ti minutter. Ti minutter før pause økte utlånte Fabio Carvalho til 2-0, med sitt andre mål i Hull-trøya etter utlånet i januar.

Målet kom da Gavin Bazunu, keeperen som er foran Caoimhin Kelleher i køen hos Irland, skulle spille seg ut bakfra. Hull-angrepet presset Southamptons stopper, vant ballen, spilte til Carvalho som scoret sikkert. Carvalho startet i en spissrolle.

Tyler Morton var regnet som usikker til kampen på grunn av et spark han hadde fått på foten, men kom inn i det 63. minutt, da han erstattet Jean Michaël Seri – en midtbanespiller som var mye linket til Liverpool for seks-sju år siden. Carvalho ble tatt av banen da det gjensto sju minutter.

Joe Aribo reduserte like før slutt, men det holdt ikke, og Hull vant sin tredje strake seier. De trives også godt mot de store lagene, og er de som har slått både Leicester og Southampton på bortebane denne sesongen.

Hull er nå på den siste playoff-plassen når 11 kamper gjenstår.

Poenget bak med like mange kamper spilt
20.feb 22:28 kopier linkPoenget bak med like mange kamper spilt

Manchester City imponerte ikke, men gjorde jobben og vant 1-0 i hjemmekampen mot Brentford tirsdag kveld. Brentford hadde flere store sjanser på kontringer men tok ikke vare på sjansene.

Det gjorde Erling Braut Haaland, som utnyttet at Kristoffer Ajer ikke klarte å holde seg på beina, da han stormet gjennom og satte inn kampens eneste mål.

Med det er City poenget bak Liverpool, når alle lagene på øvre halvdel av tabellen har spilt 25 kamper.

Liverpool har mulighet til å øke ledelsen igjen til fire poeng på onsdag, når de spiller mot Luton i en kamp som spilles før de andre lagene skal ha sin 26. runde til helgen.

Norske Morgan Lee Lehne laget sang til Klopp
20.feb 20:15 kopier linkNorske Morgan Lee Lehne laget sang til Klopp

Nordmannen Morgan Lee Lehne ville takke Jürgen Klopp, som til sommeren gir seg som Liverpool-manager.

– Jeg er ihuga Liverpool supporter og driver mye med musikk i tillegg, så da Klopp annonserte at han skulle tre av, tenkte jeg at det passet seg med en liten hyllest, sier 28-åringen.

Se sangen på YouTube under, eller sjekk den ut på Spotify:

Får vi se Müller på Anfield-tribunen i fremtiden? Det høres ikke usannsynlig ut...
20.feb 13:41 kopier linkFår vi se Müller på Anfield-tribunen i fremtiden? Det høres ikke usannsynlig ut...

I et intervju med ESPN fikk Thomas Müller spørsmål om hvilket lag i Premier League-lag han ønsket å holde med (om han måtte velge).

Tyskeren foretrakk selvfølgelig Liverpool Football Club.

– Jeg elsker å se på (Manchester) City, men hvis jeg skulle vært supporter hadde jeg nok ønsket å stå på Anfield Road og sett Liverpool, ler Bayern-spilleren.

Du kan se videoklippet med Müller under.

Se «Inside» fra lørdagens 4-1-seier
19.feb 20:24 kopier linkSe «Inside» fra lørdagens 4-1-seier

Liverpool FC har lagt ut en ny episode av «Inside», og denne gang fra den strålende 4-1-seieren mot Brentford på lørdag.

Fire flotte scoringer, gode jubelscener, og dessverre noen nye skader, men det er vel verdt å sette av 18 og et halvt minutt for denne videoen – om så bare for å se igjen Darwin Nunez sin lobb igjen og igjen.

Ferdig i Sunderland etter 63 dager
19.feb 15:47 kopier linkFerdig i Sunderland etter 63 dager

Mange kjenner nok til Michael Beale etter tiden på U18- og U21-laget til Liverpool.

Da ble han sett på som en svært habil trener, et rykte som virkelig har begynt å visne de siste par sesongene.

Den 18. desember 2023 tok han over Sunderland i Championship, men bare 63 dager og 12 kamper senere er han ferdig på Stadium of Light.

Fasiten ble fire seiere, to uavgjorte og fem tap i ligaen, samt et 0-3 tap mot erkerival Newcastle i FA-cupen.

Beale forlot Liverpool sammen med Steven Gerrrard i 2018. Oppholdet i Rangers var så suksessfullt at Aston Villa kom bankene på døren tre år senere.

43-åringen ble med til Birmingham, men fikk sparken, sammen med resten av trenerapparatet i 2022. Siden har han trent Queens Park Rangers, Rangers og nå Sunderland uten hell.

Tredje tap på én uke - nå er Tuchel i kjempetrøbbel
18.feb 20:16 kopier linkTredje tap på én uke - nå er Tuchel i kjempetrøbbel

Thomas Tuchel sin stilling som Bayern München-manager er meget usikker etter at storklubben søndag tapte 3-2 borte mot Bochum, som var nummer 15 på tabellen før kampen ble sparket i gang. 

Det er Bayerns tredje tap på én uke. Forrige helg tapte de mot Xabi Alonsos Bayer Leverkusen, og i midtuken ble det tap borte mot Lazio i Champions League-åttendedelsfinalen. 

Tuchels lag er nå hele åtte poeng bak Leverkusen på tabellen, med tolv kamper igjen å spille. Alonsos lag har aldri vunnet ligaen, men har nå en meget gylden mulighet. 

Så blir spørsmålet om Bayerns formsvikt er dårlig nytt for Liverpool. Det har nemlig denne uken vært snakk om at de vurderer Alonso som en mulig erstatter for Tuchel dersom tyskeren skulle få fyken. Alonso er som kjent også ønsket av svært mange Liverpool-supportere. 

Fabrizio Romano skriver på X at Tuchels posisjon skal vurderes etter søndagens flaue tap. Bayern skal ut i ny storkamp mot RB Leipzig neste helg.

Luton tapte kraftanstrengelse tre dager før de skal til Anfield
18.feb 19:41 kopier linkLuton tapte kraftanstrengelse tre dager før de skal til Anfield

Luton har som vi har fått oppleve vist seg å være vanskelige å slå på Kenilworth Road denne sesongen, og Manchester United måtte kjempe for de tre poengene søndag. Selv etter en drømmestart med 2-0 før ti minutter var spilt ble det spennende. 

Luton reduserte til 1-2 før hvilen og kjempet hardt for å få inn et utlikningsmål, men Manchester United, som lå dypt og lot hjemmelaget ha ballen mesteparten av tiden, holdt unna. Bortelaget var nære ved å punktere kampen ved flere anledninger etter hvilen. 

Liverpool får besøk av Luton på Anfield på onsdag, og manager Rob Edwards må håpe at laget er klare til å kjempe igjen etter dagens utmattende kamp. 

London-klubben fikk seg også en smell da spydspiss Elijah Adebayo måtte gi seg med en skade i oppvarmingen. Om han blir klar på onsdag gjenstår å se.

Nå er fire spillere oppe i tosifret antall mål
18.feb 14:03 kopier linkNå er fire spillere oppe i tosifret antall mål

Cody Gakpo ble lørdag den fjerde Liverpool-spilleren denne sesongen til å nå et tosifret antall mål i alle turneringer. Han satte inn sitt tiende mål med 4-1-scoringen mot Brentford. 

Fra før har Mohamed Salah, Diogo Jota og Darwin Nunez oppnådd den bragden. De står nå med henholdsvis 19, 14 og 13 mål denne sesongen. 

Totalt har Liverpool spilt 38 kamper, og ifølge Michael Reid i Opta har ikke fire spillere scoret et tosifret antall mål siden 1980/81-sesongen. Da var det Terry McDermott, Graeme Souness, Kenny Dalglish og David Johnson som herjet foran mål. 

Luis Diaz er bare én scoring unna å slå følge med de fire andre i angrepsrekken på ti mål eller mer denne sesongen. 

Her er laget som skal møte Brighton
18.feb 12:10 kopier linkHer er laget som skal møte Brighton

Liverpool FC Women er søndag i aksjon borte mot Brighton i Women's Super League, og lagoppstillingen er nå klar. 

Sophie Román Haug er med fra start i kampen som har avspark klokken 13.

Kampen kan du se på Viaplay eller V Sport 3. 

Alonso og Leverkusen fosser videre - tangerte tysk rekord
17.feb 19:51 kopier linkAlonso og Leverkusen fosser videre - tangerte tysk rekord

Det er lov å følge litt ekstra med på Xabi Alonso og Leverkusen denne våren. Som Jürgen Klopp sa: uavhengig av om spanjolen er aktuell som Liverpools neste manager, er det fascinerende å se hvordan den tidligere Liverpool-spilleren herjer i Bundesliga. 

Lørdag nådde laget hans en ny milepæl da de slo Heidenheim, som var uten tap på sine åtte siste kamper, 2-1 på bortebane. Leverkusen tangerte med det Bayern Münchens tyske rekord med 32 kamper uten tap i alle turneringer. 

Samtidig økte de luken ned til Bayern til åtte poeng i Bundesliga, og satte press på storklubben før de skal møte Bochum på søndag. Thomas Tuchel er under press i Bayern München, og Alonso har blitt nevnt som en mulig erstatter. 

I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan Alonso har fått Leverkusen til å bli det eneste ubeseirede laget i Europas toppligaer denne sesongen: 

Alonsos Leverkusen-system: Vil det passe i Liverpool?

– Samtidig som de står så høyt, blir de ikke kontret på. De har ikke sluppet inn et eneste mål på kontring

Xabi Alonso har dominert Bundesliga med sin spennende taktikk. Spørsmålet er om det vil passe Liverpool-spillerne dersom spanjolen skulle bli Jürgen Klopps etterfølger?

Innsikt 13.feb 11:37
Kampdag for tre Liverpool-lag
17.feb 09:43 kopier linkKampdag for tre Liverpool-lag

Tre av Liverpools lag skal i aksjon lørdag. Det begynner klokken 12.30 på akademiet i Kirkby, når Manchester City kommer på besøk til toppkamp mot U18-laget til de røde. Liverpool er nummer tre på tabellen, mens City er nummer to. 

Høydepunktet kommer klokken 13.30 når Jürgen Klopps lag skal møte Brentford borte i Premier League. Der har Liverpool muligheten til å legge press på Arsenal og Manchester City før de skal i aksjon senere på dagen. 

Klokken 14 er det U21-laget som skal i aksjon når de spiller bortekamp mot Newcastle i Premier League 2. 

Etter at den er ferdig fortsetter en spennende Premier League-lørdag, der Arsenal skal spille borte mot Burnley og Manchester City tar imot Chelsea. 

Premier Leagues beste manager i januar
16.feb 13:08 kopier linkPremier Leagues beste manager i januar

Diogo Jota vant månedens spiller tidligere i dag, og Jürgen Klopp ville ikke gjøre det noe dårligere enn sin angrepsspiller. Tyskeren er nemlig kåret til månedens manager i januar.

Liverpool-treneren ledet de røde til tre seiere mot Newcastle (4-1), Bournemouth (4-0) og Chelsea (4-1), og beholdt førsteplassen i Premier League ut januar.

Klopp var nominert sammen med Mikel Arteta, Rob Edwards og Pep Guardiola, men trioen klarte ikke å hamle opp med tyskeren.

Klopp har overraskende nok ikke vunnet denne prisen siden mai 2021, så det var på høy tid.

Kåret til månedens Premier League-spiller
16.feb 12:06 kopier linkKåret til månedens Premier League-spiller

Diogo Jota er kåret til månedens spiller i Premier League for januar. Det bekrefter Premier League og Liverpool FC på sine hjemmesider.

Portugiseren leverte en målgivende som innbytter mot Newcastle på 1. nyttårsdag, før det ble to mål mot Bournemouth et par uker senere.

Måneden ble avsluttet med et flott åpningsmål mot Chelsea i 4-1-seieren på Anfield.

Conor Bradley (som vant Liverpools pris), Elijah Adebayo (Luton), Kevin de Bruyne (Manchester City), Gabriel (Arsenal) og Richarlison (Tottenham) var de andre nominerte.

Liverpool har dermed stukket av med seieren ved to anledninger denne sesongen, etter Mohamed Salahs pris i oktober.

Møter pressen før Brentford-kampen klokken 12.30
16.feb 08:14 kopier linkMøter pressen før Brentford-kampen klokken 12.30

Jürgen Klopp stiller opp til pressekonferanse før Brentford-kampen kl. 12.30 i dag.

Da vil tyskeren forhåpentligvis komme med en oppdatering på Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlais skader, samt siste nytt før bortekampen mot Thomas Franks menn.

Vi følger pressekonferansen direkte.

Milan cruiset inn til storseier – uavgjort for Marseille og Roma
15.feb 23:31 kopier linkMilan cruiset inn til storseier – uavgjort for Marseille og Roma

Liverpool kommer ikke inn i Europa League-sluttspillet før i 8-delsfinalen, men det kan likevel være greit å følge litt med på hvem som kan bli de rødes eventuelle motstandere.

I kveld ble den første av to playoff-kamper spilt.

AC Milan, som regnes som det beste laget av dem, ser ut til å være klar for neste runde. Italienerne vant 3-0 mot Rennes på San Siro.

Marseille og Roma klarte bare uavgjort i sine bortekamper, mens Sporting og Liverpool-linkede Ruben Amorim tok en sterk 3-1-seier mot sveitsiske Young Boys.

Den andre kampen i playoff-runden spilles neste torsdag.

Kveldens resultater

Feyenoord - Roma 1-1

Galatasaray - Sparta Praha 3-2

Shakhtar Donetsk - Marseille 2-2

Young Boys - Sporting Lisboa 1-3

AC Milan - Rennes 3-0

Benfica - Toulouse 2-1

Braga - Qarabag 2-4

Lens - Freiburg 0-0

Troverdige kilder: Mbappe forlater Paris Saint-Germain til sommeren
15.feb 18:07 kopier linkTroverdige kilder: Mbappe forlater Paris Saint-Germain til sommeren

Overgangssagaen rundt Kylian Mbappe fortsetter, og torsdag ettermiddag melder Fabrizio Romano, Sky Sports og David Ornstein at 25-åringen er ferdig i Paris Saint-Germain etter sesongen.

Real Madrid er storfavoritter til å sikre seg superstjernen. Liverpool virker ikke interessert i å ødelegge lønnsstrukturen sin på å hente ham.

Uten en sportsdirektør eller en manager for neste sesong vil det også virker svært usannsynlig at de røde er villig til å kaste seg inn i kampen om ham i denne omgang.

Torres returnerer til Anfield for første gang siden 2015
15.feb 16:01 kopier linkTorres returnerer til Anfield for første gang siden 2015

Om en drøy måned sparkes legendekampen mellom Liverpool og Ajax i gang på Anfield, og kjente navn som skal delta begynner å tikke inn for hver dag som går.

Torsdag ettermiddag ble publikumsfavoritten Fernando Torres bekreftet i de rødes mannskap.

Spanjolen, som er trener for Atletico Madrids U19-lag, har ikke vært med i en slik kamp siden 2015.

Tidligere i uken kom bekreftelsen om at Ian Rush, John Barnes, John Aldrige og svenske Sven-Göran Eriksson skal lede Liverpool-mannskapet den dagen.

Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Martin Skrtel, Fabio Aurelio, Gregory Vignal, Djibril Cisse og Ryan Babel er også bekreftet i troppen.

Kampen spilles den 23. mars.

Tredje utmerkelse på fire dager for Bradley
15.feb 14:05 kopier linkTredje utmerkelse på fire dager for Bradley

Mandag ble scoringen mot Chelsea, Conor Bradleys første for Liverpool, kåret til månedens scoring i klubben. Onsdag ble høyrebacken kåret til månedens spiller hos de røde. 

Torsdag har han fått sin tredje utmerkelse på fire dager. Han har nemlig blitt kåret til Fans' Player of the Month i Premier League av spillerforeningen PFA - kanskje den gjeveste prisen hittil. 

Bradley er også nominert til å vinne Premier League sin egen månedspris for januar etter fire målpoeng på to ligakamper for Liverpool. 

Nå er det bestemt hvem som skal dømme ligacupfinalen
15.feb 08:53 kopier linkNå er det bestemt hvem som skal dømme ligacupfinalen

Dommerforeningen PGMOL har nå valgt ut dommerteamet til ligacupfinalen mellom Liverpool og Chelsea neste helg, og det er kjente fjes i hovedrollene. 

Ingen har dømt Liverpool oftere enn Chris Kavanagh denne sesongen, og han skal ha ansvaret som hoveddommer i finalen. Blant annet dømte han kampene mot Manchester City og Arsenal i første halvdel av sesongen. Begge endte uavgjort. 

Til nå i ligacupen har VAR vært fraværende, men i finalen blir det videodommer. Det er John Brooks som skal ha hovedansvaret som VAR. Han har med seg Marc Perry som assisterende VAR. 

Mark Scholes og James Mainwaring er assistentdommere, mens Tim Robinson er fjerdedommer. Wade Smith har fått rollen som reserve-assistent. 

To røde skal representere England
14.feb 14:37 kopier linkTo røde skal representere England

Det nærmer seg landslagspause i kvinnefotballen. Helgens bortekamp mot Brighton blir Liverpools siste før landslagsspillerne reiser av gårde. Onsdag har England sine landslag kommet med sine tropper, og to røde er representert. 

Både U19- og U23-landslaget skal reise til Spania i den kommende samlingen for å spille privatlandskamper. I U19-troppen finner vi Liverpools stortalent Mia Enderby, mens Missy Bo Kearns som vanlig er med i U23-troppen. 

U19-landslaget skal møte Norge og Frankrike mens U23 skal møte Spania og Nederland. 

Carvalho og Morton startet da Hull snudde til seier
13.feb 23:30 kopier linkCarvalho og Morton startet da Hull snudde til seier

Det var duket for midtukerunde i Championship tirsdag kveld, og to Liverpool-spillere var i aksjon borte mot tabelljumbo Rotherham.

Hjemmelaget tok ledelsen og holdt på den til pause, før Fabio Carvalho, Tyler Morton og Hull snudde kampen i den andre omgangen.

Duoens lagkamerat Jaden Philogene scoret blant annet dette flotte målet:

Oliver skal dømme på lørdag - Coote i VAR-rommet
13.feb 14:13 kopier linkOliver skal dømme på lørdag - Coote i VAR-rommet

Michael Oliver skal dømme lørdagens bortekamp mot Brentford, mens David Coote har ansvar i VAR-rommet. Det bekrefter Premier League. 

Forrige gang Oliver dømte Liverpool var i det målløse oppgjøret mot Manchester United på Anfield. 

Mer skadetrøbbel for Chelsea
13.feb 11:58 kopier linkMer skadetrøbbel for Chelsea

Foreløpig er det ingen stopperkrise, men Chelsea-supporterne begynte nok å skjelve litt da Thiago Silva gikk ut med skade i andre omgang i mandagens bortekamp mot Crystal Palace. Tidligere i uken ble det kjent at Benoit Badiashile mister ligacupfinalen på grunn av skade, og nå må også Silva regnes som usikker på grunn av en kjenning i lysken. 

Chelsea har fremdeles Axel Disasi og Levi Colwill som alternativer på stopperplass, men sistnevnte kom akkurat tilbake fra en hamstringskade selv. Trevoh Chalobah er også i bakhånd, men han har vært ute i kulden og ikke spilt en eneste kamp denne sesongen. 

Reece James, Marc Cucurella, Wesley Fofana, Lesley Ugochukwu og Romeo Lavia ser for øvrig ut til å gå glipp av oppgjøret mot Liverpool på Wembley. Robert Sanchez kan komme tilbake før den tid.

De blåkledde vant kampen 3-1, og Mauricio Pochettino kan dermed få litt arbeidsro før cupfinalen 25. februar. Mange Liverpool-supportere vil nok håpe at godfølelsen hos London-klubben fortsetter inn mot finalen. Lørdag møter de nemlig Manchester City på bortebane, og kan gi de røde en hjelpende hånd i gullkampen.

Snudde kampen og sikret svært viktig seier for Pochettino
12.feb 23:37 kopier linkSnudde kampen og sikret svært viktig seier for Pochettino

Den 24. serierunden i Premier League ble avsluttet med London-derbyet mellom Crystal Palace og Chelsea mandag kveld.

Roy Hodgsons mannskap tok ledelsen, før bortelaget snudde 1-0 til 1-3 i den andre omgangen.

Den svært viktige seieren betyr at Mauricio Pochettino sannsynligvis sitter trygt på Stamford Bridge til ligacupfinalen om to uker.

Det avgjørende målet:

Fikk hjemmekamp i FA-cupens kvartfinale
12.feb 20:38 kopier linkFikk hjemmekamp i FA-cupens kvartfinale

Liverpool FC Women får besøk av Leicester i FA-cupens kvartfinale. Det ble bekreftet mandag kveld.

Matt Beard håpet på hjemmekamp, og ville sannsynlig unngå de største kanonene i Manchester City, Chelsea og Manchester United. Det ønsket fikk han dermed innfridd.

De røde har tatt seg av Bristol City (1-0) og London City Lionesses (2-0) på veien til kvartfinalen. Leicester ligger for øyeblikket på en syvendeplass i kvinnenes toppserie, seks poeng bak Liverpool.

Kampen skal spilles i helgen 10. mars.

I kveld møtes de to største favorittene i Premier Leagues «sack race»
12.feb 19:31 kopier linkI kveld møtes de to største favorittene i Premier Leagues «sack race»

Den 24. serierunden i Premier League avsluttes mandag kveld med London-derbyet mellom Crystal Palace og Chelsea.

Med Liverpool-øyne er ikke kampen i seg selv spesielt interessant, men med Chelsea-tap, kan det være at blåtrøyene står med en annen manager på sidelinjen på Wembley i ligacupfinalen.

Mauricio Pochettino, som blant annet hentet Romeo Lavia og Moises Caicedo foran Liverpool før denne sesongen, er under et enormt press, til tross for 3-1-seieren over Aston Villa i midtuken.

Med tap i kveld kan argentineren forsvinne fra London, slik som kveldens motstandertrener Roy Hodgson.

Crystal Palace sliter også, og er før kampen bare fem poeng bak Everton på nedrykksplass.

Oppgjøret fra Selhurst Park sparkes i gang kl. 21.00 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Bradley scoret månedens flotteste Liverpool-mål
12.feb 15:15 kopier linkBradley scoret månedens flotteste Liverpool-mål

Liverpool har kåret de fem beste scoringene i januar, og Conor Bradleys scoring mot Chelsea på månedens siste dag er vinneren. Det var høyrebackens første fulltreffer for de røde. 

Luis Diaz, Darwin Nunez, Diogo Jota og unggutten Jayden Danns er de øvrige spillerne på listen.