Det endte med 68 ligakamper på rad uten tap på Anfield - her er noen av høydepunktene fra den utrolige rekken

Det gikk nesten fire år uten et hjemmetap i ligaen på Anfield. Her er noen av høydepunktene fra rekordrekken med kamper.

23. april 2017 røk Liverpool på et surt tap hjemme mot Crystal Palace, da Christian Benteke senket gamleklubben med to scoringer.

To uker senere ble det uavgjort mot Southampton - den første av det som endte med en 68 kamper lang rekke med ligakamper uten tap på Anfield. En gammel klubbrekord ble slått før Burnley torsdag satte en stopper for rekken.

I denne saken har vi funnet fram noen av de beste Premier League-kampene på Anfield de siste snaue fire årene.

27.8.17 - Fronttrio i superform mot Arsenal

Mohamed Salah begynte for alvor å vise seg fram i starten av supersesongen, og han fant raskt tonen med Roberto Firmino og Sadio Mané. Arsenal ble knust 4-0 av kontrings- og pressemaskinen til Jürgen Klopp.

14.1.18 - Magiske minutter mot ligalederen

Liverpool påførte suverene Manchester City deres første tap for sesongen etter å ha herjet den første timen. Alex Oxlade-Chamberlain ga de røde en tidlig ledelse, før ti magiske minutter i andre omgang gjorde at det plutselig stod 4-1. City skapte spenning på slutten, men som så ofte før ble det null poeng på Anfield.

2.12.18 - Origis overtidsmål mot Everton

Det så ut til å bli en frustrerende aften med 0-0 mot byrivalen, helt til Jordan Pickford rotet det til og Divock Origi var på pletten og stanget inn 1-0 til Liverpool seks minutter på overtid.

Se målet her

ØYEBLIKK: Divock Origis heading seks minutter på overtid mot Everton kommer vi aldri til å glemme.

16.12.18 - Shaqiris drømmeinnhopp

Et par uker senere ventet oppgjør mot en annen rival, Manchester United, og det lå også an til å kunne bli en frustrerende kveld for Liverpool. Helt til Super-Shaqiri kom inn og avgjorde kampen med to scoringer.

Se høydepunktene her

AVGJORDE: Xherdan Shaqiri senket Manchester United med sine to scoringer.

17.4.19 - Anfield på sitt beste mot Chelsea

Liverpools titteldrøm levde i beste velgående, og mot Chelsea var stemningen på Anfield på sitt aller beste da Sadio Mané først ga Liverpool ledelsen, før Mohamed Salah scoret på et nydelig langskudd to minutter senere.

Se målene her.

DRØMMETREFF: Mohamed Salah banket til og sendte ballen i krysset mot gamleklubben.

10.11.19 - Et avgjørende gulløyeblikk

Nok en gang ble det tøft for Manchester City på Anfield. Tre vakre Liverpool-mål sørget for 3-1-seier og et solid forsprang i gullkampen. Forspranget ble bare større og større etter hvert som sesongen gikk frem.

ENDELIG: Fabinho hadde ventet lenge på scoringen som kom mot Manchester City forrige sesong.

19.1.20 - Alissons assist og feiringen mot Manchester United

Et gulljagende Liverpool lot seg ikke stoppe av noen i 19/20-sesongen. Virgil van Dijk hadde gitt de røde ledelsen 1-0 mot rivalene, men til tross for en rekke sjanser levde kampen hele veien inn. Helt til Alisson spilte gjennom Salah på overtid.

Se de elleville scenene her

STEMNING: Anfield var på sitt aller beste da Mo Salah og Alisson jublet for seier over Manchester United.

22.7.20 - 30 års ventetid endelig over

Omstendighetene var langt fra perfekte i en verden preget av pandemi, men Liverpool gjorde det de kunne for å sørge for en minneverdig troféseremoni. En kamp i ekte Klopp-ånd endte med 5-3-seier over Chelsea, og etterpå kunne Jordan Henderson løfte ligatrofé nummer 19.