Her er Liverpool og Leicester i hver sin ende av tabellen

De to lagene er i toppen av Premier League og kun ett poeng skiller dem, men for å komme dit har de valgt ulike veier.

Selve Premier League-tabellen toppes av revene med 18 poeng, 6-0-2 og 18-9 i målforskjell. Liverpool er kun poenget bak på 3.-pass med 5-2-1 og 18-16. Ser man bort fra «unntakskampen» mot Aston Villa så ville lagene trolig hatt ganske lik målforskjell også.

Derimot er lagene ganske ulike på et par andre punkter så langt denne sesongen. Gir det et bilde av hva som venter?

Samler på kort

Det er ikke Burnley (11x), Everton (15x) eller Newcastle (17x) som har flest kort i Premier League. Helt øverst, også på denne tabellen, troner Brendan Rodgers lag med 19 gule.

I motsatt ende av skalaen er Liverpool og Wolverhampton med 7 hver. Det vil si at stopper Jonny Evans (4x) og midtbaneprofil Youri Tielemans (3x) har like mange kort som hele Liverpool til sammen.

Et poeng er at Liverpool er et lag som takler lite. Kun Burnley, Arsenal og de to Manchester-lagene har registrert færre taklinger. I snitt per kamp, så takler Leicester 16,5 ganger. Liverpool er nede på 12,36.

Sadio Mané (2x) er den eneste Liverpool-spilleren med mer enn et kort.

RÅTASS: Veteranen Jonny Evans stopper Héctor Bellerín, koste hva det koste vil.

RÅTASS: Veteranen Jonny Evans stopper Héctor Bellerín, koste hva det koste vil.

Spiller og spiller ball

Når det kommer til antall pasninger så er det ingen som slår Jürgen Klopps menn med 5111. Leicester er på 11.-plass i ligaen med 3840, 1271 færre.

I snitt slår de røde nesten 160 pasninger mer enn Leicester per kamp.

Flest pasninger hos Liverpool har den defensive trio Joe Gomez, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold, foran midtbanetrioen Jordan Henderson, Fabinho og Gini Wijnaldum.

Hos Leicester så er det midtbanespillerne Youri Tielemans og Nampalys Mendy som er i en klasse for seg. Målvakt Kasper Schmeicel er helt oppe på 7.-plass i laget over pasninger.

West Bromwich, Newcastle, Sheffield United, Burnley, Crystal Palace og Aston Villa er de eneste lagene med færre enn 3000 pasninger totalt.

TOPPSCORER: Ingen scoret flere enn Jamie Vardy i fjor, denne sesongen er han likt med Heung-min Son, Dominic Calvert-Lewin og Mohamed Salah.

TOPPSCORER: Ingen scoret flere enn Jamie Vardy i fjor, denne sesongen er han likt med Heung-min Son, Dominic Calvert-Lewin og Mohamed Salah.

En eventuell vinner vil høyst sannsynlig toppe Premier League. Toppoppgjøret Liverpool-Leicester ser du fra 20:15 søndag 22. november. Dagen før er det toppkamp mellom José Mourinhos Tottenham og Pep Guadiolas Manchester City.