Vår børs fra den utrolige målfesten: Nå smiler Bobby Firmino som aldri før

Det er lenge siden at det har vært så mange kandidater til statusen som Liverpools beste.

Alisson Becker8

Viktig inngripen utenfor 16-meteren, etter rundt kvarteret, foran farlige Wilfired Zaha og raskt tilbake og plukker forsøket fra James McArthur. Trygg på det som kom i første omgang. Arbeidsledig etter pause.

Trent Alexander-Arnold8

Hjemmelaget farligst på hans side med kvikke Wilfried Zaha, Jeffrey Schlupp og Eberechi Eze. Det begrenset han litt offensivt, men finner likevel Mané i forkant av 1-0 og skaper i stor grad den muligheten. Beholder roen når Patrick van Aanholt går panne mot panne på tampen av første omgang. Lufta går ut av Palace etter pause og Trent kommer seg litt høyere opp i banen. Legger ballen pent til rette for Jordan Hendersons scoring.

Joël Matip9

Konsentrert stopperinnsats når Liverpool står høyt mot Crystal Palace, som stadig ser etter muligheter inn bak stopperne. På Selhurst Park må man gå i krigen noen ganger, og forsvaret beit fra seg. Ruver i lufta på et par offensive hjørnespark og får målgivende på 6-0.

Fabinho8

Rydder godt unna i lufta sammen med sin makker. Men slipper Jordan Ayew inn bak seg halvveis i første omgang. Kun udyktighet fra Crystal Palace sin side hindrer baklengs akkurat der. Ellers var brasilianeren bunnsolid, i likhet med Matip.

Andy Robertson9

Gir bort et unødvendig hjørnespark like før pause, men det er det eneste i en nærmest perfekt kamp fra Robbo. Slår flere gode innlegg og viser frem venstrebeinet. Går hardt ut mot Trent Alexander-Arnold i deres interne målpoengkonkurranse. Kroner første omgang med en vakker kontring som ender med målgivende.

Naby Keita8

Litt off med lagkameratene i starten, etter nok et skadeavbrekk, men vokser etter hvert som han får minutter i beina. Noen viktige defensive bidrag, og er klar for juleprogrammet. La oss satse på at muskulaturen hans holder.

Jordan Henderson9

Viktig for dette laget i sin tilstedeværelse på banen og hvordan han pusher resten. Fordeler ballen bra og styrer midtbanen. Nær ved å stikke gjennom Mané bak Crystal Palace-forsvaret ved flere anledninger. Setter inn 4-0 på flott vis verdig en kaptein.

Georginio Wijnaldum9

Det er ikke lenge siden Jürgen Klopp roste Georginio Wijnaldums profesjonalitet. Hviler aldri og står på selv etter både 3-0 og 4-0. Han blir en uhyre vanskelig mann å erstatte om klubben ikke kommer frem til en ny kontrakt her. Har spilt mange minutter denne høsten, for både klubb- og landslag, og erstattes av Curtis Jones etter 69 minutter.

Takumi Minamino9

Får sitt første Premier League-mål i sin 18. kamp. Kontrollert satt, utagbart for store Vicente Guaita. Den smakte godt for 25-åringen. Aktiv og god i press. Nær ved å sette sitt andre etter pause med et flott løp og medtak, men avslutningen gikk like utenfor. Hans beste Liverpool-kamp?

Roberto Firmino9

Bygger videre på selvtilliten etter å ha blitt sen matchvinner i toppkampen mot Tottenham. Smart ball til Mané når ledelsen dobbles. Fantastisk førsteberøring når han avslutter den flotte kontringen med 3-0. Like høy klasse ved 5-0. Ny kontring, strålende medtak og chipper ballen rolig over keeper. En gigant blant mange store prestasjoner i dag. Smilet er tilbake.

Sadio Mané9

Ni kamper uten scoring, hans lengste måltørke som Liverpool-spiller, men Mané elsker å spille mot Crystal Palace. Endelig tilbake med målpoeng igjen. Finner Minamino som gir Liverpool en drømmestart etter bare noen få minutter. Når det tikker mot pause sitter den endelig fra 28-åringen som igjen viser sin klasse. Er et angrep alene fra det som normalt er Mohamed Salahs posisjon på høyresiden. Kunne fort scoret flere, noe han tydelig var lysten på da han ble byttet med Salah.

Mohamed Salah9

Inn for Mané etter 57 minutter. Tydelig sugen på mål da han var delt toppscorer i ligaen med Dominic Calvert-Lewin og Heung-min Son FØR denne dagen. Roy Hodgsons mannskap rakner og Salah får masse rom når Liverpool kontrer inn den femte. Legger den over på venstre og finsikter Roberto Firminos løp. Får nettsus mot slutten når han styrer Matips heading i mål. Like etterpå får han ballen fra Ox og drar seg inn fra høyre. Toppscoreren curler den på klassisk Salah-vis i vinkelen. Kan ikke be om mer fra et innhopp.

Alex Oxlade-Chamberlain

Erstatter Firmino etter 75 minutter og får sine første Premier League-minutter for sesongen. Gledelig med Ox tilbake og han blir et viktig alternativ for Jürgen Klopp, spesielt så lenge Fabinho må spille midtstopper. Får med seg en målgivende til Salah på 7-0.

Curtis Jones

Inn for Wijnaldum etter 69 minutter. Glir rett inn på laget når kampen er avgjort. Lett å glemme at han bare er 19 år.