18 midtstoppere som har blitt linket til Liverpool de siste dagene

Ryktebørsen går varm de siste dagene før vinduet stenger.

Et Liverpool nærmet blottet for friske midtstoppere er på jakt etter en løsning på skadekrisen, og da går selvsagt ryktebørsen varm. De fleste midtstopperne i Europa har snart blitt linket til de røde, men det å finne en god spiller til riktig pris viser seg å være vanskelig. 

Jürgen Klopp har sagt at de er på jakt etter en ny stopper, men det er ikke enkelt. De røde er satt i en vanskelig forhandlingsposisjon ettersom alle vet at de er desperate etter en ny spiller.

Ifølge Kevin Palmer i Sunday World er det nå Arsenals Shkodran Mustafi som seiler opp som det mest realistiske alternativet. Her er 18 spillere som har blitt linket til klubben de siste dagene:

Aaron Long (28), New York Red Bulls

Det var ESPN som fredag skrev at flere kilder hevder Liverpool vurderer å hente inn New York Red Bulls Aaron Long på lån for å lette på midtstopperkrisen. 28-åringen kan være tilgjengelig på et korttidslån ettersom den amerikanske serien MLS er suspendert til april som følge av koronapandemien. (ESPN)

Shkodran Mustafi (28), Arsenal

Kanskje det som virker mest realistisk for øyeblikket. Flere medier skriver at tanken på Mustafi ikke umiddelbart ble avvist i kontorene på Anfield. Kontrakten går ut ved sesongslutt, men Arsenal skal ikke være fremmed for å slippe den tyske verdensmesteren allerede nå. Har kun spilt 45 minutter i Premier League denne sesongen. (The Athletic, The Telegraph, Sunday World)

Issa Diop (23), West Ham

Liverpool skal ha forhørt seg med West Ham om franskmannen, som er fjerdevalg på stopperplass i London-klubben. West Ham ønsker ikke låne ut til tabellnaboen. I så fall krever de minst 20 millioner pund i obligatorisk kjøpesum ved sesongslutt. Jason Burt i The Telegraph skriver imidlertid søndag formiddag at Liverpool foreløpig ikke har kontaktet West Ham. (The Athletic)

Gleison Bremer (23), Torino

Liverpool har fulgt brasilianeren tett de siste månedene, men har ikke tatt kontakt med den italienske klubben. (The Athletic)

Dayot Upamecano (22), RB Leipzig

Liverpool skal ha vært i kontakt med RB Leipzig om franskmannen omtrent alle toppklubber ønsker seg. Bayern München har vært i kontakt med Upamecanos representanter om en overgang til sommeren. Da har han en utkjøpsklausul på minst 40 millioner pund. (The Telegraph, Mirror, Daily Mail m. fl.)

Ibrahima Konate (21), RB Leipzig

I likhet med Upamecano rapporteres det at Konate har en utkjøpsklausul på rundt 40 millioner pund, men den aktiveres ikke før til sommeren. Liverpool skal ha forhørt seg med tyskerne. (Mirror, Daily Mail)

Jose Gimenez (26), Atletico Madrid

Trolig en av verdens dyreste midtstoppere, som spiller fast på et Atletico-lag som ser ut til å cruise mot seriegull. Urealistisk overgang, i hvert fall i januar. (The Telegraph)

Kristoffer Ajer (22), Celtic

Går i Virgil van Dijks fotspor i Skottland, og Celtic krever ikke nødvendigvis avskrekkende summer for nordmannen. (The Telegraph)

Duje Caleta-Car (24), Marseille

Kroat med ti landskamper. Dejan Lovren har tidligere sagt at dette er en mann som kan passe godt inn i Premier League. (Daily Mail)

Nico Elvedi (24), Borussia Mönchengladbach

Imponerer stort for det tyske laget, og skal være på radaren til Liverpool og flere andre Premier League-lag. (The Telegraph)

Romain Saiss (30), Wolverhampton

Var ikke i troppen til Wolverhampton i lørdagens møte med Crystal Palace. Da begynte ryktene å gå. (Liverpool Echo)

Conor Coady (27), Wolverhampton

Scouseren har gjentatte ganger sagt at han stortrives i Wolves, der han er kaptein, men er nok en overgang fansen ville likt. (The Telegraph)

Manuel Akanji (25), Dortmund

Spiller fast for Klopps gamleklubb, men kontrakten går ut om 18 måneder, noe som kan friste Dortmund til å selge sveitseren. (Daily Mail)

Ben White (23), Brighton

Ingen hemmelighet at Liverpool følger White tett. Det har flere journalister meldt gjennom høsten. Men trolig verdsettes han for høyt av Brighton til at en overgang blir noe av.(The Telegraphm. fl.)

Ozan Kabak (20), Schalke

I likhet med White har tyrkeren blitt nevnt av flere journalister gjennom høsten. Imponerer for et Schalke som sliter både sportslig og økonomisk. (The Telegraph, Daily Mail m. fl.)

Eder Militao (23), Real Madrid

Har blitt linket til Liverpool i en mulig låneovergang, men skadesituasjonen i Madrid gjør at det neppe blir noe av. Startet lørdagens kamp mot Levante, men ble utvist etter bare åtte minutter. (The Athletic)

Neven Subotic (32), klubbløs

En gammel Klopp-kjenning fra Dortmund. Men gammel er nok stikkordet. Har knapt spilt fotball den siste tiden, og ble nylig fristilt fra tyrkiske Denizlispor. (The Athletic)

Sven Botman (21), Lille

Nederlenderen imponerer for Lille, som kjemper helt i toppen av Ligue 1. Men selv om han stadig blir linket til klubben, har det kommet motstridende rapporter om at Liverpool ikke er interessert. (Sunday World, The Athletic m. fl.)