Nå kan brasilianerne endelig sette kursen tilbake mot EnglandFabinho fra start og Alisson på benk da Brasil knuste Uruguay i natt

Fabinho spilte 72 minutter i Brasils seier mot Uruguay. Alisson Becker ble sittende på benken.

Skottland

Kaptein Andy Robertson og Skottland skal ut i to viktige VM-kvalifiseringskamper. Skottene kan langt på vei sikre andreplassen i sin gruppe med to seiere denne samlingen.

Lørdag 9. oktober: Skottland - Israel 3-2 - Robertson var banens store spiller og hadde målgivende til 1-1 og 2-2.

Tirsdag 12. oktober: Færøyene - Skottland 0-1 - kaptein Robertson spilte hele kampen.

England

Jordan Henderson og England kan drømme om varmere tider og VM i Qatar. «Three Lions» leder Gruppe I komfortabelt.

Lørdag 9. oktober: Andorra - England 0-5 - Henderson var ubenyttet reserve.

Tirsdag 12. oktober: England - Ungarn 1-1 - Jordan Henderson kom inn for Raheem Sterling og spilte de siste 14 minuttene med kapteinsbindet på armen etter at Harry Kane også var byttet ut.

Wales

Neco Williams og Wales kniver med Tsjekkia om andreplassen i VM-kvalifiseringsgruppe E bak Belgia. To nøkkelkamper venter denne samlingen.

Fredag 8. oktober: Tsjekkia - Wales 2-2 - Williams spilte 76 minutter som venstreback og hadde assist på Wales' første mål.

Mandag 11. oktober: Estland - Wales 0-1 - Williams ble sittende på benken.

Hellas

Venstreback Kostas Tsimikas skal spille kamp i rødlistede Georgia og må derfor i karantene når han returnerer til England. Men han får trene og spille kamp for Liverpool i karantenetiden. Hellas jakter Sverige i sin VM-kvalifiseringsgruppe og trenger seks poeng for å ha håp om andreplass.

Lørdag 9. oktober: Georgia - Hellas 0-2 - Tsmikas spilte hele kampen for gjestene.

Tirsdag 12. oktober: Sverige - Hellas 2-0 - Tsimikas spilte i en uvant rolle som en av tre midtstoppere borte mot Sverige.

Portugal

Diogo Jota og Portugal har en to poengs luke til Serbia i sin kvalikgruppe. Denne gangen skal de kun spille én tellende kamp. Første oppgjør er nemlig en privatlandskamp mot neste års VM-vertsnasjon.

Lørdag 9. oktober: Portugal - Qatar 3-0 - Jota har slitt med et muskelproblem, og var ikke med i troppen.

Tirsdag 12. oktober: Portugal - Luxembourg - 5-0 - Jota ble sendt hjem til Liverpool før kampen på grunn av skaden han sliter med.

Irland

VM-håpet er over for Caoimhin Kelleher og Irland. De står kun med to poeng etter fem kamper og må prøve å redde æren. I likhet med Portugal står privatlandskamp mot Qatar på menyen denne gangen.

Lørdag 9. oktober: Aserbajdsjan - Irland 0-3 - Kelleher ble sittende på benken i Baku.

Tirsdag 12. oktober: Irland - Qatar 4-0 - Kelleher startet for første gang en landskamp, og sto samtlige 90 minutter med nummer 16 på ryggen. Han tar med seg en «clean sheet» i bagasjen hjem til Merseyside, før han trolig skal stå mot Watford på lørdag.

Nord-Irland

Conor Bradley fortsetter å få tillit for nord-irene, som trenger to seiere for å holde liv i VM-drømmen.

Lørdag 9. oktober: Sveits - Nord-Irland 2-0 - Bradley ble byttet inn etter 86 minutter.

Tirsdag 12. oktober: Bulgaria - Nord-Irland 2-1 - Bradley startet for første gang for landslaget, og spilte 68 minutter på høyresiden av midtbanen.

Nederland

Nederland har fått Virgil van Dijk tilbake, og det kommer godt med når de kniver med Norge og Tyrkia om tabelltoppen. Det forventes seks poeng når de nå skal møte Latvia og Gibraltar.

Fredag 8. oktober: Latvia - Nederland 0-1 - van Dijk spilte hele kampen som kaptein.

Mandag 11. oktober: Nederland - Gibraltar 6-0 - kaptein van Dijk scoret kampens første mål og spilte 90 minutter i storseieren.

Guinea

Guinea, med kaptein Naby Keita på laget, skal spille sine kamper i Marokko av sikkerhetsmessige grunner. Sist samling havnet Naby Keita og spillerne midt i et statskupp i hjemlandet. Da ble en kamp utsatt, og dermed blir det tre VM-kvalifiseringskamper denne uken. Guinea må prestere over evne for å havne over Marokko i sin gruppe.

Onsdag 6. oktober: Sudan - Guinea 1-1 - Keita kom inn etter 68 minutter på stillingen 1-0 til Guinea. Sudan utlignet fire minutter senere.

Lørdag 9. oktober: Guinea - Sudan 2-2- Keita startet og fikk 76 minutter.

Tirsdag 12. oktober: Guinea - Marokko 1-4 - Keita startet og spilte hele kampen. Kunne blitt utvist på overtid i førsteomgangen etter å ha sparket en motspiller etter at ballen hadde gått ut, for så å applaudere ironisk til dommeren.

Senegal

Sadio Mané og Senegal har tatt kommandoen i sin kvalikgruppe og kan sikre gruppeseier om de slår Namibia to ganger. Mané må belage seg på hotellkarantene når kommer tilbake til England, men i likhet med Tsimikas og brasilianerne får han trene og spille kamper i karantenetiden.

Lørdag 9. oktober: Senegal - Namibia 4-1 - Sadio Mané spilte hele kampen for hjemmelaget, og var involert i mye. Etter 55 minutter fikk han sette inn 3-1, før Mané viste fysikk og satte opp Keita Baldé til 4-1.

Tirsdag 12. oktober: Namibia - Senegal 1-3 - Sadio Mané spilte hele kampen, og hadde målgivende både til 1-0 og 3-1-målet da Senegal gikk videre til playoff-runden.

Egypt

Mohamed Salah er i kjempeform, men Egypt ligger bak Libya i sin kvalikgruppe. Dermed er kun seier godt nok når de møter gruppelederne to ganger denne samlingen.

Fredag 8. oktober: Egypt - Libya 1-0 - Salah spilte hele kampen som kaptein.

Mandag 11. oktober: Libya - Egypt 0-3 - kaptein Salah spilte hele kampen og hadde også målgivende i 3-0-seieren.

Japan

Takumi Minamino og Japan forventer nok å komme seg til VM, men de fikk en trøblete start med tap mot Oman før de slo Kina i september. Nå venter to kamper mot topplagene i gruppa.

Torsdag 7. oktober: Saudi-Arabia - Japan 1-0 - Minamino ble byttet ut etter 59 minutter på stillingen 0-0.

Tirsdag 12. oktober: Japan - Australia 2-1 - Minamino ble byttet ut etter 78 minutter på stillingen 1-1.

Brasil

Alisson Becker og Fabinho er de Liverpool-spillerne som skal ut i den tøffeste samlingen, og trolig gjør den at de går glipp av kampen mot Watford 16. oktober. Siste kamp med Brasil spilles nemlig natt til fredag 15. oktober engelsk tid. I tillegg må de i karantene ved hjemkomst England - men som med Mané og Tsimikas kan de spille og trene i karantenetiden.

Brasil topper den sør-amerikanske kvaliken med åtte seiere av åtte mulige, og er så godt som klare for VM i Qatar.

Natt til fredag 8. oktober: Venezuela - Brasil 1-3 - Alisson Becker og Fabinho spilte hele kampen.

Søndag 10. oktober: Colombia - Brasil 0-0 - Alisson og Fabinho spilte hele kampen.

Natt til fredag 15. oktober: Brasil - Uruguay 4-1 - Fabinho spilte de 72 første minuttene av kampen. Alisson Becker ble sittende på benken da Manchester Citys-keeper Ederson sto i mål.

Wales U21

EM-kvalifisering står på menyen for Owen Beck og Morgan Boyes.

Fredag 8. oktober: Moldova U21 - Wales U21 1-0 - Beck og Boyes spilte hele kampen da Wales gikk på et overraskende tap.

Tirsdag 12. oktober: Nederland U21 - Wales U21 5-0 - Beck kom inn etter 70 minutter, mens Boyes var ubenyttet reserve.

England U21

To kamper med EM-kvalifisering venter for Curtis Jones

Torsdag 7. oktober: Slovenia U21 - England U21 2-2 - Curtis Jones måtte stå over denne kampen på grunn av en skade.

Mandag 11. oktober: Andorra U21 - England U21 0-1 - Jones kom inn 30 minutter før slutt og hadde målgivende til kampens eneste mål.

England U20

Utlånte Leighton Clarkson har fått fornyet tillit for U20-landslaget, som møter Italia og Tsjekkia i Elite League.

Torsdag 7. oktober: England U20 - Italia U20 1-1 - Clarkson var ubenyttet reserve.

Mandag 11. oktober: Tsjekkia U20 - England U20 0-5 - Clarkson spilte hele kampen.

England U19

Fire røde er med i troppen når U19-landslaget skal spille tre privatlandskamper. James Balagizi, James Norris, Luke Chambers og Harvey Davies er de røde representantene i troppen. Balagizi kom inn for Kaide Gordon, som er skadet.

Onsdag 6. oktober: Frankrike U19 - England U19 3-1 - Alle de fire Liverpool-spillerne var ubenyttede reserver.

Lørdag 9. oktober: Mexico U19 - England U19 1-3 - Davies voktet buret og Norris fikk en time, mens Chambers og Balagizi var ubenyttede reserver.

Tirsdag 12. oktober: England U19 - Belgia U19 2-3 - Chambers spilte hele kampen, Balagizi ble byttet ut etter 77 minutter, mens Norris og Davies satt på benken gjennom hele kampen.

England U18

Skal spille to privatlandskamper på Marbella. Oakley Cannonier var tatt ut til troppen, men trakk seg for å konsentrere seg om spill for Liverpool.

Torsdag 7. oktober: England U18 - Norge U18 1-2 - Cannonier var ikke i troppen til England til denne kampen.

Mandag 11. oktober: England U18 - Russland U18 0-3. Cannonier var ikke i troppen til England til denne kampen.

Skottland U21

Tom Clayton er i troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Danmark.

Torsdag 7. oktober: Skottland U21 - Danmark U21 0-1 - Clayton var ubenyttet reserve.

Nederland U21

Utlånte Sepp van den Berg er med i troppen til to EM-kvalifiseringskamper.

Fredag 8. oktober: Sveits U21 - Nederland U21 2-2 - Sepp van den Berg var ubenyttet reserve.

Tirsdag 12. oktober: Nederland U21 - Wales U21 5-0 - Sepp van den Berg kom inn og fikk sin U21-debut da han spilte de siste 30 minuttene.

Polen U19

Jakub Ojrzynski er med når Polen U19 skal spille tre kamper i EM-kvalifisering.

Onsdag 6. oktober: Finland U19 - Polen U19 3-1 - Ojrzynski, spilte hele kampen, og forårsaket straffespark som han reddet like før pause. Finland økte sin ledelse til 2-0 på den påfølgende corneren.

Lørdag 9. oktober: Polen U19 - Malta U19 4-0 - Ojrzynski spilte hele kampen for Polen, som vant komfortabelt etter to mål i hver omgang.

Tirsdag 12. oktober: Polen U19 - Ukraina U19 2-2 - Ojrzynski spilte hele kampen, og slapp inn ett mål mot slutten av hver omgang.