Spillerbørs:Kom best ut av nok en frustrerende aften for Liverpool

Den bakerste mannen var hjemmelagets beste på en ny frustrerende kveld på Anfield.

Alisson Becker7

Kjemperedning når Coleman er fri i boksen etter 33 minutter. Gjør også en kjemperedning når Calvert-Lewin er alene før straffesparket. Scoringene er utagbare. Tar ellers det han skal og er god med beina.

Trent Alexander-Arnold6

Tidvis giftig framover og kommer til noen avslutninger. Åpner friskt i andre omgang, men etter hvert blir det mange innlegg som slås på måfå og enkelt blir plukket opp av Everton-forsvaret. Likevel en innstilling som er beundringsverdig. Pøser på framover og prøver konstant, selv om frustrasjonen er åpenbar. Utrolig nok får han straffespark mot seg. Kan ikke lastes for det.

Ozan Kabak4

I trøbbel mot Richarlison allerede etter tre minutter. Spiller seg fint opp, men er ingen trygghet der bak. Et par nesten-ulykker også etter pause. Til slutt blir bakrommet det som avgjør kampen.

Jordan Henderson

Liverpools soleklart beste spiller før han må gå ut med skade. Hvordan det skal gå framover uten kapteinen vil vi helst ikke tenke på.

Andy Robertson6

Sover litt når Coleman får en gigantsjanse, men er våken ved et par anledninger når han snapper ballen fra Doucoure. Ivrig med framover uten at det blir noe sluttprodukt.

Thiago Alcântara5

Sliter med å skape noe mot det lavtliggende forsvaret, men er med på å få ballen til å gå. Bedre tempo enn i tidligere liknende kamper, men denne midtbanetrioen har ikke funnet hverandre helt, og Thiago sliter fortsatt med å komme i gang.

Georginio Wijnaldum5

Bruker litt for ofte litt for mange touch. Prøver å drive laget framover i andre omgang. Nære på når han skyter på overtid. Langt unna sin beste form, kanskje fordi han har vært nødt til å spille omtrent hvert minutt denne sesongen.

Curtis Jones5

Bruker for lang tid med ballen og blir ubesluttsom. Etter den fantastiske kampen mot RB Leipzig var dette en nedtur. Blir byttet ut etter en drøy time.

Mohamed Salah6

Er en konstant plage for forsvaret, og er i god form. Er med på det aller meste Liverpool skaper. Utrolig at han ikke havner på scoringslisten midtveis i andre omgang.

Roberto Firmino5

Noen fine kombinasjoner. Tøffe arbeidsforhold midt i bussen til bortelaget. Fyrer dessverre med løskrutt nok en gang og scorer altfor lite mål. Fryktelig frustrerende spiss i så måte når flyten uteblir.

Sadio Mané6

Uromoment, og mye lekre detaljer. Bidrar mye i det oppbyggende spillet og er en trussel i boksen. Mangler bare litt for å havne på scoringslisten. Blir forståelig nok forbannet på den elendige dommer Kavanagh og pådrar seg gult kort etter duell med Holgate.

Nathaniel Phillips6

Strålende innstilling fra første sekund han kommer på banen. Viktig inngripen når Richarlison er gjennom. Får det etter hvert tøft når Liverpool må stå høyere og Calvert-Lewin kommer inn. Ikke skapt for en høy forsvarslinje.

Xherdan Shaqiri

Bidro best av de midtbanespillerne som var på banen i dag, og kunne fått med seg en målgivende med litt mer flaks.