Spillerbørs:Høy forsvarslinje, merkelig bytte og svake prestasjoner

Svak forestilling da Liverpool tapte mot Chelsea. Her er vår spillerbørs.

Alisson Becker6

Feilberegner når Werner kommer gjennom, men er heldig når bortelaget får en marginal offside mot seg. Scoringen til Mount er utagbar, og ellers tar brasilianeren det han skal og leverer en god kamp med beina. Gjør viktige redninger når Chelsea får store sjanser til å doble ledelsen. Liverpools beste.

Trent Alexander-Arnold4

Svake avleveringer og svak innsats på Chelseas scoring. Elendig etter pause. Sliter med Chelseas giftige venstreside og fungerer ikke bra i samarbeid med Fabinho. Taper omtrent alle dueller med Mount, som sammen med Chilwell og Werner koser seg på Liverpools høyreside.

Fabinho4

Blir altfor lett rundingsbøye når Mount sender bortelaget i ledelsen. Sliter med farten mot Chelseas hurtige angripere. Litt kamprusten og fortsatt litt tegn til at han ikke er midtstopper av natur. Svimmel når Werner kommer alene et kvarter før slutt.

Ozan Kabak5

Sløv som opphever offsiden når Werner får en kjempesjanse etter 15 minutter. Er ellers god og rolig. Klarer seg bedre enn sin stopperpartner, og har ikke fått en lett start på Liverpool-karrieren - spilte allerede med sin tredje partner. Forsvaret sliter når Chelsea slår i bakrom. Både presspillet og den høye forsvarslinja sitter dårlig.

Andy Robertson6

Heldig som ikke opphever offsiden når Chelsea får scoring annullert. Hadde vært toppscorer i Premier League om han trente skuddfoten! Får mer plass å boltre seg i enn Trent. Solid kamp defensivt som vanlig, og et farlig våpen framover. Gode innlegg.

Thiago Alcântara5

Distribuerer ballen kjapt og godt. Får ballen framover, og få feilpasninger før pause. Liverpools klart beste i første omgang. Faller litt fra det etter pause, men den av de på midtbanen som klarer seg best. Prøver å gjøre det uforutsigbare og å slå nøkkelpasningene, men bevegelsene der framme er litt for få. Byttet ut ti minutter før slutt.

Georginio Wijnaldum5

Fungerer ikke helt sammen med Thiago. De to søker de samme områdene for å motta ball, og da er det Thiago som tar jobben med å distribuere videre. Kjemper godt og er som alltid stabil. Kommer til Liverpools eneste avslutning på mål etter 85 minutter.

Curtis Jones5

Den av de tre på midtbanen som bidrar mest med løp og involveringer framover i banen, men blir litt for ofte litt for mange touch. Bidrar ikke godt nok defensivt og det blir for lite struktur på midtbanen når Jones vandrer mye rundt fra sin posisjon. Presspillet til denne midtbanetrioen er dessuten altfor dårlig. Byttet ut etter en drøy time.

Mohamed Salah5

Sliter mot Chilwell og Rüdiger, men skaper to av de få sjansene Liverpool har i kampen. Strøkent framspill til Mané etter 28 minutter. Skaper en ny god sjanse for Jones like før pause. På tide at flere begynner å bidra med scoringer. Er den av de der framme som skaper mest, og selv om det ikke var egypterens beste kamp, var det nok ikke han som burde blitt byttet ut først av de tre der framme. Det var en merkelig avgjørelse fra Klopp.

Roberto Firmino4

Var strålende forrige kamp, men dette var en ny, frustrerende aften og en meget svak kamp fra Bobby. Touchen sitter ikke, og han sliter med avleveringene. Mister ballen ofte fordi han er uoppmerksom og bruker for lang tid. Den ene svake pasningen resulterer i Chelseas kontring som fører til 0-1. Merkelig at han får bli på banen lenger enn både Salah og Jones.

Sadio Mané4

Bør få mer ut av kjempesjansen etter 28 minutter. Får ikke til mye, tross iherdige forsøk. Touchen sitter ikke og han blir kjempet ut av kampen av både Azpilicueta og Rüdiger. Frustrerende kveld for Mané. <br/>

Diogo Jota

Får en halvtime i sin første kamp på nesten tre måneder. Klarer ikke komme til de store sjansene, men skal bli god å ha med fremover.

Alex Oxlade-Chamberlain

Ikke lett for Ox å komme i kampform med få og sjeldne innhopp. Klarer ikke spille seg inn i kampen.

James Milner

Kommer inn de siste ti og bidrar med å få orden på midtbanen og gode løp framover. Kan være lederen denne midtbanen trenger.