Klubben har kommet med informasjon om billettsalg og reglerDet blir mye nytt på Anfield når stadion skal fylles opp igjen neste sesong

Neste sesong blir det en del nytt å tenke på om en skal på kamp på Anfield.

Når 2021/22-sesongen sparkes i gang 14. august, blir det med supportere tilbake på tribunene. Dersom alt går etter planen, vil vi igjen se fulle tribuner og et skikkelig liv på og rundt Anfield på hver eneste kampdag.

Det kan dog komme til å ta litt tid før nordmenn får reise bort igjen, og det er en sak vi også kommer til å følge her på liverpool.no.

Liverpool FC har kommet med informasjon om billetter og salg for den kommende sesongen.

Salgskriterier

Alle offisielle medlemskap vil automatisk bli fornyet tirsdag 18. mai. Supportere som ikke ønsker fornyelse, mottar en e-post om det der de kan fjerne seg fra listen.

Det er historikken fra 2018/19-sesongen som gjelder og avgjør hvem som kvalifiserer til billetter i hele 2021/22-sesongen. Det var som kjent den siste hele sesongen som ble spilt med fulle tribuner.

Supportere som var på minst 13 kamper den sesongen vil være garantert i salget, mens alle andre billetter vil gå inn i en trekning.

Alle må registreres

2019/20-sesongen kommer til å bli brukt i klubbens Auto Cup Scheme om cupbilletter.

Venner og familie vil kunne dele kampbilletter i 2021/22-sesongen. Sesongkortholdere og offisielle medlemmer kan overføre billettene sine til inntil 20 venner og familier for alle hjemmekampene og cupkampene på Anfield neste sesong.

Disse vennene og familiemedlemmene må være forhåndsregistrert hos klubben allerede før 2021/22-sesongen!

Medlemmer og sesongkortholdere kan også bruke klubbens eget byttesystem for Premier League-billetter til hjemmekamper, og få igjen pengene for billetten dersom klubben selger den og de ikke kan gå på en kamp.

Slutt på papirbilletter

Anfield kommer til å bruke teknologi fra NFC (Near Field Communication) når neste sesong starter. Papirbillettene og kortene erstattes av digitale billetter på smarttelefoner. Det gjelder også når billetter skal overføres til venner eller familie.

De som ikke har tilgang på smarttelefon, vil motta et kort med bildet sitt på for å komme inn på stadion.