BESTE MÅL I AUGUST:  Fansen har stemt frem Mohamed Salahs andre scoring mot Arsenal som åpningsmånedens flotteste Liverpool-mål.

Salah med månedens Liverpool-mål

Dette er de flotteste scoringene fra august.

De røde scoret hele 15 ganger, hvorav 12 i Premier League, gjennom sesongens første måned, og ifølge fansen er Mohamed Salahs solomål mot Arsenal den aller beste.

Egypteren rykket fra David Luiz like inne på The Gunners halvdel og stormet mot boksen, der han karakteristisk satte ballen behersket ned i motsatt hjørne.

Det var lagets tredje i storkampen på Anfield. Noen minutter tidligere hadde egypteren hamret et straffespark i krysset, og vertene vant til slutt 3–1.

Sadio Manés lekre og beinharde avslutning mot Southampton på St. Mary’s stikker av med 2.-plassen i august-kåringa, mens 3.-plassen går til Salah for målet mot Norwich i åpningsrunden.

Nummer fire går også til Mané for det andre målet hans i supercupfinalen mot Chelsea, og nummer fem på lista er Roberto Firminos fulltreffer i Burnley sist, som var brassens 50. ligamål.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+