Lewis var tilbake etter langtidsskade da U23-laget tapte klart

Klart nederlag i Premier League Cup.

17. jan 2020 kl 22.28 Einar Kvande

Liverpool U23 tapte 3-0 på bortebane for Wigan Athletic i Premier League Cup i kveld.

Emeka Obi headet vertene i ledelsen etter bare ni minutters spill på Lancashire FA County Ground, da den høye forsvarsspilleren stanget en corner i mål.

Etter dette hadde Joe Hardy en mulighet til å utligne med en avslutning fra skrått hold, men skuddet ble reddet. Like etter skjøt Jack Bearne utenfor da han ble spilt frem av Jake Cain.

Divin Baningime doblet ledelsen etter en drøy halvtime. Sepp van den Berg forsøkte å stoppe et innlegg inn i feltet, men ballen havnet i beina på Baningime foran mål.

Nær redusering like før pause

Liverpool kunne ha redusert like før pause, men Bearne headet utenfor fra kloss hold etter et innlegg fra Liam Millar.

Millar var nær ved å score selv i begynnelsen av andre omgang, men avslutningen etter en corner gikk like utenfor.

Snaue tjue minutter før slutt entret innbytter Adam Lewis banen, for første gang etter sitt skadeopphold. Han kom inn for Tony Gallacher.

Liverpools første tap i gruppespillet i turneringen ble et faktum da Olly Crankshaw la på til 3-0 13 minutter før slutt. Han fikk ballen på høyreflanken og satte fart mot Liverpools mål før han satte ballen i nettaket bak Winterbottom.

Liverpools lag: Winterbottom, Hoever, Van den Berg, Boyes, Gallacher (Lewis 71), Clarkson, Cain, Dixon-Bonner, Bearne, Hardy, Millar.
Ubenyttede reserver: Atherton, Savage, Longstaff, Varesanovic.