– Noen av guttene så litt for utslitte ut i denne kampen

Jürgen Klopp har heldigvis god tid foran neste kamp.

12. jan 2020 kl 23.53 Arild Skjæveland

Liverpool slo Tottenham på lørdag, og spiller ikke igjen før Manchester United gjester Anfield søndag 19. januar.

Det er kanskje bra, for Jürgen Klopp mente noen av spillerne hans så veldig slitne ut på Tottenhams nye stadion.

– Jeg sa til guttene på lørdag at et par av dem så litt for utslitte ut i kampen. Vi er mennesker, og har alle svakheter. Vi kan kjenne litt på ting, hodepine eller hva som helst, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo

– Det er fortsatt mer i vente. Det vi må spørre oss selv om, er hva vi skal gjøre. Jeg synes ikke vi trengte så mye flaks, men uten flaks kan du ikke ha de tallene som vi har, sier han videre.

Det er fem kamper som skal spilles før Liverpool kan ta vinterpause i februar.

Tilbake i samme møterom

Klopps aller første kamp som Liverpool-sjef var mot nettopp Tottenham. Det var i 2015, og det endte 0-0.

– Jeg innså på lørdag at jeg var i samme møterom på hotellet som jeg var før min første kamp mot Tottenham. Det var som en tidsmaskin - ingenting hadde forandret seg. Laget har forandret seg, åpenbart. 

Med 14 poeng ned til Manchester City, er Liverpool store favoritter til å endelig vinne ligatittelen.

– Vi har spilt bedre enn vi gjorde mot Tottenham, men det er jobben vår. Vi går for de største prisene. Dersom du kan gjøre det med å spille litt her og der, så er det uinteressant for meg. Du må gi alt, og det er det vi gjør.

Klopp skriker fortsatt til spillerne sine, selv om de gjør de strålende.

– Ja, men kanskje ikke de samme tingene. Jeg har ikke skrevet ned hva jeg sa for fire år siden. Spillerne er sinte på meg av og til fordi jeg roper til dem slik jeg gjør. Jeg har er fortsatt ganske livlig. Ikke så livlig som da jeg var yngre, men fortsatt livlig!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]