Parry nektet å kommentere anklagene:Hevder han har oppfordret toppklubber til å melde seg ut av Premier League

EFL-sjef Rick Parry nektet å kommentere hvorvidt han har bedt toppklubber melde seg ut av Premier League, dersom «Project Big Picture» skulle bli nedstemt.

12. okt 2020 kl 21.20 Jens Bessesen

Det omstridte «Project Big Picture» (PBP), som er satt sammen i samarbeid mellom eierskapene i Liverpool og Manchester United, samt EFL-sjef Rick Parry, har rystet Fotball-England det siste døgnet. Prosjektet har møtt mye motstand, og det blir spennende å se hvorvidt det får de nødvendige 14 av 20 stemmene i Premier League for å få det godkjent. 

The Ahtletic skriver at det har blitt diskutert hva topp seks-lagene skal gjøre dersom PBP skulle bli nedstemt. Kilder hevder Parry har oppfordret toppklubbene til å melde seg ut av Premier League dersom de skulle tape avstemningen. 

Nektet å kommentere

Videre skriver The Athletic at Parry oppsiktsvekkende nok nektet å kommentere disse anklagene på søndagens pressekonferanse om PBP. Flere kilder skal ha bekreftet at det drastiske valget om å forlate Premier League, og bli med i EFL i stedet, er en mulighet dersom omstendighetene er ekstraordinære. 

Kilder i topp seks-klubbene har imidlertid bekreftet overfor The Athletic at det foreløpig ikke har vært et tema. 

Men topp seks-lagene skal være sultne på mer makt, og det vil nå pågå en kampanje for å få vinden til å snu i retning «Project Big Picture» etter den massive motstanden som har oppstått det siste døgnet. 

Kollega sluttet

Mandag kom nyheten om at Parrys kollega, daglig leder David Baldwin i EFL, har bestemt seg for å slutte i jobben. Baldwin startet i jobben for bare et halvår siden, skriver Sky Sports. Baldwin har sagt at nyheten om «Project Big Picture» ikke har hatt noe med beslutningen å gjøre. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]