Se høydepunkteneMidtjylland varmet opp med å slå Brøndby i toppkamp

Vant dramatisk toppoppgjør.

26. okt 2020 kl 15.45 Arild Skjæveland

Tirsdag kveld kommer FC Midtjylland til Anfield for sesongens andre gruppespillkamp i Champions League.

Danskene tapte 4-0 på hjemmebane i sin Champions League-debut, da Atalanta viste seg å bli altfor sterke. Se høydepunktene fra den kampen i videovinduet under.

Vant toppkampen

Denne helgen var det tilbake til Superliga-fotball for Brian Priske sitt lag, og motstanderen var Brøndby. Daniel Aggers tidligere klubb kjemper i toppen av Superligaen, og lå foran Midtjylland før kampen.

Det ble i høyeste grad dramatisk. Andreas Bruus ga hjemmelaget ledelsen, før Jesper Lindstrøm doblet til 2-0 fem minutter ut i andreomgang. Så startet comebacket. Først scoret Andreas Dreyer, og deretter hjemvendte Pione Sisto.

Med ti minutter igjen ble nordmannen Sigurd Rosted utvist. Fire minutter på overtid kom avgjørelsen, da Marvin Schwäbe scoret selvmål.

Midtjylland er nå á poeng med SønderjyskE på toppen av tabellen etter seks serierunder.

Liverpool - Midtjylland spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.