Tre spillere kan bli lånt ut de neste dagene

Liverpool har flere unggutter som er tilgjengelig på lån.

7. okt 2020 kl 11.18 Arild Skjæveland

Overgangsvinduet mellom Premier League og klubbene nedover i divisjonene stenger ikke før neste fredag.

Kl. 18.00 norsk tid 16. oktober er det slutt – da må alle låneavtaler som skal gjøres være i boks, og det kan ikke bli gjort flere kjøp og salg før overgangsvinduet stenger igjen 1. januar.

Liverpool har flere spillere som er tilgjengelig før denne fristen går ut.

Interesse for flere

Tre av spillerne det er interesse for, er Yasser Larouci, Ben Woodburn og Nathaniel Phillips, skriver James Pearce i The Athletic

Larouci ser ut til å ha en lovende fremtid i Liverpool, og imponerte i pre-season foran forrige sesong. Han fikk også spilletid i cupene, men har valgt å ikke forlenge kontrakten sin med Liverpool. Det gjorde at de røde har aktivt forsøkt å selge ham i dette vinduet, og det har vært interesse fra klubber som Leeds United, Norwich og Brentford. Venstrebacken er nå inne i det siste året av sin kontrakt.

Woodburn var på vei til nederlandsk fotball, men det ble ikke noe av. Han har spilt U23 og U21-fotball for Liverpool, og er fortsatt en klubben ønsker å låne ut. Han er nå på landslagssamling med Wales. Klubbens yngste målscorer gjennom tidene blir 21 år i neste uke, og har slitt mye med skader de siste sesongene. Hans to tidligere utlån, til Sheffield United og Oxford United, har ikke vært noen stor suksess. Han har kontrakt til sommeren 2022.

Phillips spilte for Stuttgart forrige sesong, og det er ventet at han også vil lånes ut denne sesongen. Det har vært Rhys Williams som har fått spilletid i de to ligacupkampene de røde har spilt, før de ble slått ut. Phillips er 23 år gammel, og inne i det siste året av sin avtale med klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]